Sex and the City 3?

Films & Series door Redactie

Na de tweede film, hebben we blijkbaar nog steeds niet genoeg van de vier Sex and the City personages. En onze gebeden worden verhoord: er schijnt een derde SATC film te komen! Oke boeiend horen we je denken, maar als je de namen van de nieuwe hoofdrolspeelsters leest, verandert dat vast! We noemen een Blake, we noemen een Olsen...

Kim Cattrall en Sarah Jessica Parker zijn inmiddels toch een beetje op leeftijd, dus dachten de makers van Sex and the City: 'We zetten er een groep vers Hollywoodvlees in'. En dat is niet zomaar een onsje kipfilet, nee ze hebben volgens geruchten gekozen voor *trommelgeroffel* Selena Gomez (Charlotte York), Emma Roberts (Miranda Hobbes), Blake Lively (Samantha Jones) en Elizabeth Olsen (Carrie Bradshaw). Vooral deze laatste keuze vinden wij heel verrassend. Het zusje van de bekende Olsen-tweeling is upcoming, maar meteen het hoofdpersonage in SATC 3 hadden zelfs wij als Olsen-fans niet verwacht!

satc3

De vier meiden gaan de boeken The Carrie Diaries en Summer and the City naspelen, waarin Carrie en haar posse tieners waren en elkaar net leerden kennen.

satc3spelers

De doorgewinterde actrices zijn iets minder enthousiast dan wij. Kristin Davis en Sarah Jessica Parker gaven aan dat doordat er in SATC 2 al een beetje is verklapt over hun geschiedenis, zij niet vinden dat dat nu weer herschreven kan worden.

satc3

Candace Bushnell, schrijfster en brein achter Sex and the City, is het daar niet mee eens: 'Elk personage heeft een verleden. Wat de lezer nu ziet, is in zekere zin het topje van de ijsberg. De personages bestaan niet in een vacuüm. Toen we ze voor het eerst ontmoetten -rond de dertig en als single in New York- waren ze op het midden van hun verhaallijn. Dat is wat The Carrie Diaries-serie zo bevredigend maakt. We zien verschillende kanten van de personages, waardoor ze veel complexer en interessanter worden.'

Waar rook is, is vuur zullen we dan maar hoopvol zeggen. Wat denken jullie?

Door Esmée