Kylie en Kendall Jenner gaan ontwerpen

Fashion door Redactie

Dit jaar waren de Kardashians hot topic! Misschien wel de meest besproken familie van 2011 (vooral vanwege het vliegensvlugge huwelijk van Kim). Maar wist je dat de Kardashians dit jaar ook een aantal producten op de markt hebben gezet? Van schoenen tot lolly’s, van alles wordt er van deze familie wereldwijd verkocht. Ook Kylie en Kendall brengen binnenkort een eigen lijn uit…

… Nee, geen kledinglijn, de twee meiden krijgen een eigen sieradenlijn! Net als big sister Kim gaan ze samen met Pascal Mouawad een eigen collectie ontwerpen.

jenner

We weten nog niet hoe het sieradenmerk van Kylie en Kendall gaat heten, maar de juweeltjes zullen een onderdeel van Mouawad’s Glamhouse sieradencollectie worden. De sieraden van Mouawad zijn zeer geliefd onder de celebs, dus hopelijk wordt de nieuwe sieradenlijn van deze twee jonge designers net zo’n succes!

Pascal Mouawad denkt in ieder geval van wel. ‘Miljoenen tienermeisjes kijken naar Kylie en Kendall om te zien wat mode is. De ideeën van de meiden passen precies bij mijn merk, daarom ben ik erg enthousiast om met ze samen te gaan werken.’ Aldus Mouawad.

Kylie en Kendall vinden het supergaaf om een eigen sieradenlijn te ontwerpen. Want zeg nu zelf, hoe leuk is het als meiden op school met jouw ontworpen ketting of armband lopen!?

De collectie zal zich richten op een jonge doelgroep, meiden tussen twaalf en negentien jaar. De prijzen van de sieraden zijn voor Kardashians begrippen erg betaalbaar. Ze gaan namelijk tussen de 20 en 60 dollar kosten.

jenner

De zusjes met (een deel van) the family

Wij zijn benieuwd hoe deze kettingen, armbandjes, oorbellen en andere sieraden eruit komen te zien en wanneer ze in de winkels liggen, jullie ook?

Draag jij vaak sieraden?

Bron: dailymail
Bron beeld: zimbio

Door Evi