Series & Films

De leukste koppels in series en films

Met een bak chips op de bank lekker wegzwijmelen bij een romantische film. We girls love that! Als je nog niet verliefd bent, dan word je het wel bij het kijken naar de cute boys van Glee of Pretty little liars. Stiekem wil je wel in de schoenen van zijn liefje staan...

Edward Cullen en Bella Swan uit de film Twilight

tv en filmstelletjes

De liefde tussen Edward en Bella zal voor altijd en eeuwig zijn. Sinds hun eerste ontmoeting tijdens de biologie les kunnen twee niet meer zonder elkaar.

Nova Prescott en Jesse Richter uit de film Prom

tv en filmstelletjes

Nova en bad boy Jesse ontmoeten elkaar als ze samen het jaarlijkse school Prom moeten organiseren. Nova zou wel samen met Jesse naar het Prom willen, maar haar vader steekt hier een stokje voor. Nova moet alleen naar het bal, maar uiteindelijk komt alles toch goed als Jesse haar verrast met een romantische kus!

Aria Montgomery en Ezra Fitz uit de serie Pretty Little Liars

tv en filmstelletjes

Als de twee elkaar in een bar ontmoeten, liegt Aria dat ze op de universiteit zit. Toen ze Eszra de volgende dag op school zag, kwam haar leugen uit. Ezra was haar leraar Engels! Toch is de liefde tussen hen geen leugen.

Ronnie en Will uit de film The Last Song

tv en filmstelletjes

Ronnie was, voordat ze Will ontmoette, een rebels meisje. Will zet haar hele wereld op z’n kop. De twee zijn onafscheidelijk en de rebelse Ronnie verandert in een lief, behulpzaam meisje.

Harry Potter en Ginny Weasley uit de film Harry Potter

tv en filmstelletjes

Als Harry aan Ginny de liefde verklaart, blijkt Ginny al vijf jaar lang verliefd te zijn op Harry. Omdat ze het kleine zusje van Ron is, durfde ze dit nooit eerder toe te geven. Maar wat een lief vormen zij samen!

Rachel Berry en Finn Hudson uit de serie Glee

tv en filmstelletjes

Ondanks alle ups & downs blijven we in de liefde van dit leuke stelletje geloven. Rachel en Finn zingen samen de sterren van de hemel in de muzikale televisieserie Glee.

Noah en Allie uit de film The Notebook

tv en filmstelletjes

En last but not least Noah en Allie. De twee worden als tiener verliefd op elkaar tijdens de zomervakantie. Allie kan niet bij Noah blijven en moet met haar ouders mee naar huis. Het verliefde stel groeit uit elkaar, maar als de twee elkaar opnieuw ontmoeten, spat de liefde van het scherm! Hoe romantisch was de beroemde kus in de regen?!

Met welke ster zou jij wel een verliefd stelletje willen spelen?

Bron beeld: seventeen.com

Door Evi

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved