Film geschreven door Glee-acteur

Films & Series door Redactie

There's a new movie coming up! De film Struck by Lightning is geschreven door Glee-acteur Chris Colfer (Kurt). Naast schrijver is hij ook de hoofdrolspeler! ‘Ik schreef de film voor de kinderen in high school die goed presteerden maar ondergewaardeerd werden, zoals ik’...

struck by lightening

Dat Chris Colfer meer talenten heeft dan acteren en zingen, was al eerder bekend. Vorig jaar werd hij door Disney Chanel ingehuurd om een pilot te schrijven en hij schreef kort geleden ook het kinderboek ‘The Land of Stories’!

struck by lightening

Struck by Lightning werd afgelopen zomer gemaakt, gelijk na de Glee Tour 2011. Chris speelt in Struck by Lightning Carson Phillips, een student die heel graag schrijver wil worden.

De film begint bij het moment dat Carson wordt getroffen door bliksem. Wij kijken terug naar hoe hij zijn klasgenoten chanteert om een goed literair tijdschrift te maken met als doel aangenomen te worden op een journalistieke universiteit.

In de film spelen veel bekende acteurs, zoals Rebel Wilson (Bridesmaids) en Dermot Mulroney (My Best Friend’s Wedding). Ook Sarah Hyland, die Haley speelt in Modern Family speelt in de film. Zij speelt de rol van Claire, een cheerleader.

struck by lightening

Benieuwd naar de film? Bekijk hier de trailer!
Zodra bekend wordt wanneer de film uitkomt laten wij het jullie weten!

Wat vind jij van Chris Colfer en ga je de film kijken als hij uitkomt?

Door Annick