Win: COACH sneakers by Streetdance2 3D

Films & Series door Redactie

Pas geleden schreven wij over de nieuwe dansfilm ‘Streetdance2 3D’, waarin Latin en Streetdance op een coole manier gemixt worden. De film gaat over Ash die een Europese dancecrew vormt om zijn grootste concurrenten uit Amerika te verslaan. Een super leuke film voor dansfanaten, maar ook zeker voor mensen die gewoon zin hebben in een film met een flink wat actie en romantiek. Jij kunt nu super coole dans-sneakers winnen!

streetdance 3d

De film die op 26 april in de bioscoop komt, geeft je meteen kriebels. De verleiding om te gaan dansen in de bioscoopzaal is groot. Bovendien hebben de dansers allemaal leuke outfits aan en daarbij vette sneakers. Extra leuk nieuws is dat jij nu een paar sneakers kunt winnen bij COACH!

streetdance 3d streetdance 3d streetstyle dancecrewstreetdance 3d     

Dus wil jij net zo dansen als de dansers in Streetdance2 3D? Dan heb je natuurlijk wel goede sneakers nodig en die kun jij winnen! Hoe? Show ons jouw coolste dans-outfit en maak kans op een paar sneakers die je zelf uit mag gaan zoeken bij COACH! Mail je outfit naar info@girlscene.nl onder vermelding van “COACH sneakers”. Wij kiezen de tien leukste outfits en zetten die op Girlscene! In datzelfde artikel maken wij bekend wie de sneakers heeft gewonnen.

streetdance 2 3d

Inspiratie nodig? Check de trailer!

 

Ben jij van plan binnenkort nieuwe sneakers aan te schaffen?

Door de redactie