The Vow - Inspired by true events

Films & Series door Redactie

The Notebook meets Dear John. Oftewel de twee belangrijke ingrediënten voor een nieuw, mooi liefdesverhaal: Rachel McAdams en Channing Tatum. Een verliefd en gelukkig koppel staat voor een drastische verandering die hun hele leven op zijn kop zal zetten. Benieuwd? Lees dan snel verder!

the vow

Paige (Rachel McAdams) en Leo (Channing Tatum) zijn net getrouwd wanneer Paige na een auto-ongeluk haar geheugen kwijtraakt. Ze heeft geen idee wat er zich allemaal in de afgelopen 5 jaar heeft afgespeeld in haar leven. Dit tot groot verdriet van haar man Leo, maar hij blijft vastberaden en doet er alles aan om haar liefde opnieuw terug te winnen.

the vow

In de film zie je wat Leo moet doorstaan: zijn grote liefde heeft helemaal geen benul van zijn bestaan en ze is al hun mooie herinneringen vergeten, inclusief het feit dat ze net getrouwd zijn. Maar ondanks alle tegenslagen blijft hij volhouden, hij heeft nu eenmaal een belofte (The Vow) gemaakt.

the vow

De film is gebaseerd op het waar gebeurde verhaal van Kim en Krickitt. Na een auto-ongeluk kwam Krickitt in een coma en nadat ze wakker werd, kon ze zich de afgelopen 18 maanden van haar leven niet herinneren. Op de vraag van de dokter: “Wie is je man?” antwoordde Krickitt: “Ik ben helemaal niet getrouwd.” Kim (haar pasgetrouwde man), moest helemaal vanaf het begin beginnen. Ze moesten elkaar opnieuw leren kennen, ook al waren ze wettelijk al getrouwd.

the vow

Naast het feit dat het een mooi, zielig en waargebeurd verhaal is, zijn er nog meer redenen om deze film te zien. In de film zien we Channing Tatum namelijk shirtless én krijgen we ook een kwetsbare kant van hem te zien: een man die huilt!

the vow

Ben jij ook zo benieuwd hoe dit romantische drama afloopt? Nog heel even wachten, hij komt 9 mei in Nederland in de bioscoop. Maar hier kan je alvast de trailer bekijken:

 

the vow

Ga jij deze film bekijken?

Ingezonden door Jessica