Nieuwe TV serie: Revenge

Films & Series door Redactie

Fan van misdaadseries? Fan van Gossip Girl-achtige series? Fan van allebei? Dan is de serie Revenge echt iets voor jou! Sinds september vorig jaar op de Amerikaanse televisie en sinds een paar maanden ook bij ons via Film 1. En na een gouden tip van één van onze lezeressen zijn we fan. Een vleugje glamour met een scheutje misdaad.

nieuwe tvserie revenge

Emily Thorne, geboren als Amanda Clarke huurt een huis voor de zomer in het rijke kustoord The Hamptons. Later blijkt dat het niet de eerste keer is dat Emily/Amanda de Hamptons bezoekt, ze kwam er vroeger als klein meisje ook. Haar vader werd beschuldigd van een misdaad die hij niet gepleegd heeft en zit de rest van zijn leven in de gevangenis. Emily heeft haar vader nooit meer gezien.

nieuwe tvserie revenge

nieuwe tvserie revenge

Ze gaat terug naar de Hamptons om wraak te nemen op degene die haar vader dit heeft aangedaan. Boven aan haar lijst met verdachten staat Victoria Grayson, de vrouw van wie Emily's vader hield en die hem bedroog. Emily werkt haar weg door de high society om degene die haar vader bedrogen heeft kapot te maken. Hoe dieper ze in het wereldje duikt, hoe hoger de emoties oplopen..

nieuwe tvserie revenge


nieuwe tvserie revenge
De hoofdrol in de serie wordt gespeeld door Emily VanCamp. Misschien ken je haar nog wel uit de serie Everwood waarin ze de rol van Emily Abbott speelde. Andere rollen worden vertolkt door Connor Paolo (Gossip Girl) en Madeleine Stowe.

nieuwe tvserie revenge

nieuwe tvserie revenge

Het eerste seizoen van Revenge is in Amerika net afgelopen en heeft hele goede kijkcijfers behaald. Het is dan ook zeer waarschijnlijk dat er een vervolg op de serie zal komen!

Bekijk hier de trailer van de serie van Revenge

Kenden jullie Revenge al? Wat is jouw favoriete TV serie?

Naar een goudentip van Eliane

Door Annemerel