Series & Films

Girlscene's Biosagenda: September

Je leest op internet of in een tijdschrift een aankondiging van een film en bedenkt je dat je daar echt heen moet. Maar voordat je het weet is de tijd alweer om: de film draait niet meer en je moet wachten op de dvd-release. Wij maakten een biosagenda! Met trailers, zonder spoilers.

Nu de scholen bijna weer begonnen zijn verwachten we veel films. Een avondje heerlijk genieten in de bios is wat ons op de been houdt tijdens lange schoolweken. Hier hebben wij de leukste films op een rijtje gezet! Leuk om even in je agenda te noteren!

 

Now is good
Een meisje, gespeeld door Dakota Fanning, lijdt aan leukemie. Ze stelt een lijstje samen van dingen die ze nog graag zou willen voordat ze doodgaat. Bovenaan het lijstje staat haar maagdelijkheid verliezen.
Waarschijnlijke première: 12 september

 

Bachelorette
Drie vriendinnen zijn gevraagd om de bruidsmeisjes te zijn door iemand die ze op school altijd hebben gepest. Zal hun vriendschap de vrijgezellenavond overleven?
Waarschijnlijke première: 9 september

The perks of being a wallflower
Een eerstejaars student wordt onder hoede genomen door oudere studenten die hem het echte leven laten zien. Van de makers van 'Juno' starring: Emma watson
Waarschijnlijke première: 14 september

Liberal arts
Na een scheiding en het opzeggen van zijn baan ontmoet Jesse een 19-jarige studente. Er slaat een stevige vonk over tussen de twee, hoe zal dit eindigen aangezien het grote leeftijdsverschil?
Waarschijnlijke première: 14 september

 

De verbouwing
Een spannende film over een plastische chirurg. Zodra haar man de verbouwing van hun huis op zich neemt begint het huwelijk te wankelen en krijgt ze zakelijke problemen. Haar wereld lijkt in te storten.
Première: 6 september

 

Ted
Op een magische nacht komt de teddybeer van een jongen tot leven. Ze zullen voor altijd vriendjes zijn. Zal dit na 27 jaar nog steeds lukken?
Première: 13 september

Welke film lijkt jullie leuk?

Door: Jitske

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved