Dakota Fanning in Voor ik doodga

Films & Series door Redactie

Dakota Fanning is goed bezig. Binnenkort zien we haar in het laatste deel van de Twilight Saga en de afgelopen paar weken zagen we veelbelovende foto’s gemaakt op de set van ‘Very Good Girls’ (met Elizabeth Olsen). Maar eerst kunnen we begin oktober allemaal naar de bioscoop voor de film ‘Voor ik doodga’, de verfilming van het boek ‘Before I Die’ van Jenny Downham.

voor ik doodga

Inderdaad, ‘Voor ik doodga’, dat klinkt een beetje dramatisch. En dat is het eigenlijk ook. In de film speelt Dakota de 16-jarige Britse Tessa (Dakota spreekt in de film dan ook met een Brits accent). Tessa lijdt al vier jaar aan leukemie en ondanks de verschillende chemokuren zal ze het niet van de kanker winnen. Haar dokter geeft haar het advies om vooral de dingen te doen die ze wil doen.

Dakota Fanning Now Is Good

Samen met haar beste vriendin Zoey stelt ze een lijst op met dingen die ze wil doen voordat ze doodgaat. Op de lijst staat onder andere haar maagdelijkheid verliezen. Jullie begrijpen dat dit de nodige romantiek in de film brengt...

Dakota Fanning Now Is Good

Naast Dakota Fanning speelt ook de knappe Britse acteur Jeremy Irvine een rol in de film, hij speelt Dakota’s buurjongen en beste vriend. Kaya Scodelario, bekend van de Engelse versie van ‘Skins’ speelt Tessa’s beste vriendin Zoey.

Dakota Fanning Now Is Good

Vanaf 4 oktober draait ‘Voordat ik doodga’ in de Nederlandse bioscopen.

Bekijk hier de trailer van Now Is Good / Voordat Ik Doodga..

 

Zijn jullie ook zo benieuwd naar de film? Wat is jullie favoriete film met Dakota Fanning tot nu toe?

Bron: IMDB

Door Annemerel