De 10 leukste Halloweenafleveringen

Films & Series door Redactie

Na ons artikel met de tien allerleukste Halloweenfilms, kon een lijstje met de tien allerleukste halloweenafleveringen van onze favoriete series natuurlijk ook niet ontbreken. Vandaag zetten we ze allemaal voor je op een rijtje. Van The Vampire Diaries tot Gossip Girl en van Friends tot Family Guy.

Friends - The One With The Halloween Party

Phoebe doet het met haar tweelingzus’ verloofde Eric, Rachel deelt snoep uit (en geld) en Ross komt als Sputnik naar het Halloweenfeest terwijl iedereen denkt dat hij gewoon verkleed is als “een hoop stront”.

Glee - The Rocky Horror Glee Show

In het tweede seizoen van Glee geven de studenten van McKinley High een uitvoering van de Horror Musical “The Rocky Horror Show”.

Gossip Girl - The Handmaiden’s Tale

Wat was het eerste seizoen van Gossip Girl toch ontzettend goed. In aflevering zes werd er een Halloweenfeestje gegeven, zoals alleen onze vrienden van de Upper East Side dat kunnen.

How I Met Your Mother - The Slutty Pumpkin

Ted wacht ieder jaar met Halloween op het meisje dat hij ooit tijdens een Halloweenfeestje ontmoette, maar wiens telefoonnummer hij verloor. Ze was verkleed als de “Slutty Pumpkin”. In deze aflevering komt de Slutty Pumpkin (gespeeld door Katie Holmes) eindelijk terug.

Modern Family - Halloween

Claire & Phil houden van Halloween en veranderen hun huis in een groot spookhuis voor trick-or-treaters.

That 70’s Show - Halloween

De groep breekt in hun oude afgebrande school, geheimen worden ontrafeld. Kitty & Red halen herinneringen op aan Kitty’s eerste zwangerschap tijdens een Halloween verkleedfeestje.

The Vampire Diaries - Masquarade

The Vampire Diaries is sowieso natuurlijk al een fantastische serie om te kijken tijdens Halloween, de Halloweenafleveringen zijn dat helemaal. In de Halloweenaflevering van het tweede seizoen wordt Katherine gevangen gezet en triggert Tyler zijn vloek.

Southpark - Spooky Fish

Stan denkt dat zijn nieuwe goudvis een slechterik is nadat het twee mensen in zijn kamer vermoord heeft. Ook krijgt South Park hoog bezoek van een versie van Cartman uit een parallel universum, en iedereen vindt hem leuker dan de echte Cartman.

Pretty Little Liars - The First Secret

Pretty Little Liars wordt in de zomer en winter uitgezonden, maar om de herfst net iets beter door te komen zenden ze ieder seizoen een Halloweenaflevering uit rond Halloween. The First Secret is de Halloweenaflevering van seizoen twee, het is een flashback aflevering waarin Alison nog in leven was.

Family Guy - Halloween

 

Kleine Stewie leert over het principe Halloween.

Wat is jouw favoriete Halloweenaflevering?

Door Annemerel