Gezien: Oorbellenboekjes

Fashion door Redactie

Oorbelletjes zijn altijd leuk. Bij elke outfit kun je er wel een paar matchen! Alleen zijn deze kleine juweeltjes wel van die dingetjes die snel zoek raken. Je weet dat je ze ergens op je kamer hebt neergelegd, alleen waar? Dat is de vraag... Girlscene heeft daar nu iets op gevonden!

Wij vonden namelijk deze schattige oorbellenboekjes op het internet! Een superhandige uitvinding toch? Zo kunnen we voortaan al onze oorbellen sorteren en makkelijk meenemen naar logeerpartijtjes bij vriendinnen als je weer eens een oorbellencrisis hebt.

oorbellen

Roze, paars, blauw of ga voor groen! Deze boekjes met leren kaft zijn er in verschillende girly kleurtjes en je kunt er twaalf paar oorbelletjes in kwijt. Alleen op de site waar wij ze gevonden hebben, hangt er nog best een prijskaartje aan. Helaas. Laten we hopen dat ze binnenkort ook in de sieradenwinkels voor een leuk prijsje liggen!

oorbellenoorbellenoorbellen

Krijg je geen genoeg van oorbellen? Dan hebben wij nog een aantal leuke setjes uitgezocht! Want deze oorbellenboekjes moeten natuurlijk wel gevuld worden! 

oorbellen

Amandelvormige oorbellen, prijs € 9,78
Snorretjes voor in je oren, prijs € 8,39
Vierkanten oorbellen, prijs € 4,19
Sleutel- en visjes oorbellen, prijs € 3,49
Diamanten doodshoofdjes, prijs € 6,99
Rechthoekige oorbellen, prijs € 4,89

Setje van zes verschillende oorbellen, prijs € 11,18
Hartjes oorbellen, prijs € 8,39
Vogelhangertjes, prijs € 8,39

Wat voor soort oorbellen zijn jouw favoriet?

Door Evi