The Veronicas

Lifestyle door Redactie

The Veronicas ken je vast al van hun hits 4ever en Everything I’m Not. Vandaag ga ik je vertellen wat je nog niet wist over het duo…

De twee meiden, Lisa Marie en Jessica Louise, zijn eigenlijk een eeneiige tweeling! Ze komen uit Brisbane, Australië en zijn 24 jaar. Ze komen oorspronkelijk uit Italië.

Lisa en Jess treden vanaf hun vijfde jaar al samen op: ze deden mee aan kindermusicals. Op hun 18e verjaardag begonnen ze samen met liedjes schrijven en in 2004 kregen ze een platencontract bij Warner Bros. The Veronicas schrijven al hun liedjes zelf en ze schrijven ook voor andere artiesten. Zo schreven ze bijvoorbeeld voor t.A.T.u ‘All About Us’.

Het eerste album van The Veronicas kwam uit op 17 oktober 2005 in Australië en heet ‘The Secret Life Of…’. The Veronicas maken lekker poppy muziek, een beetje Hilary Duff achtig vind ik zelf.

Een aantal van hun hits:

4ever 

Everything I’m Not

Untouched

Bekijk hier een interview in een Britse talkshow met Lisa en Jess: http://www.youtube.com/watch?v=i4uDZQ5vSr0

En laten we dan meteen even de kledingstijl van de dames onder de loep nemen! Ze verschijnen samen regelmatig in een rockchick-achtige look. Veel zwarte kleding, zwarte haren, zwarte oogschaduw, rode lipstick et cetera. Kijk maar mee!

Zo, lekkere rockchicks! Vind alleen het blonde (gele?!) haar niet zo’n succes.

Zwart! Met een tikje rood…

Kijk eens aan, vrolijke kleuren! En die lipstick staat ze goeeed.

Samen in nightclub ‘Beat’. Leuke outfits en vooral geweldig hoedje!

Op het vliegveld. All rockchick again!

Weer op het vliegveld samen. Shabby rockchick tegenover chique rockchick.

En zelfs lief roze! Maar toch weer erg stoer gecombineerd.

door onze redactrice Cynthia