Lifestyle

Alicia Keys - Another Way To Die

Afgelopen week is de gloednieuwe videoclip van de James Bond track van Alicia Keys en Jack White ‘Another Way To Die’ wereldwijd in première gegaan.

Het is voor het eerst in de geschiedenis van James Bond dat een duet gekozen is als titeltrack van de film over de beroemdste geheim agent ter wereld. ‘Another Way To Die’ is geschreven en geproduceerd door Jack White van The White Stripes.

Alicia Keys is op dit moment nog steeds de wereld aan het afreizen met haar ‘As I Am’ tour die op 27 oktober wederom de Rotterdamse concerthal Ahoy zal aandoen. Een week na het bezoek van Alicia aan Nederland zal er een nieuwe versie van haar huidige album ‘As I Am’ uitkomen.

Deze ‘Super Edition’ zal naast de bekende tracks van 'As I Am' ook drie nieuwe tracks bevatten waaronder de track ‘Another Way To Die’. Daarnaast wordt er een DVD bijgevoegd met live tracks waaronder ‘Fallin’, ‘If I Ain’t Got You’, 'No One' en haar huidige (solo) single 'Superwoman'. “As I Am – The Super Edition” komt op 3 november uit.

De video van ‘Another Way To Die’

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved