Gezocht: promotors Girlscene party

Lifestyle door Redactie

Een tijdje geleden schreef ik over de Girlscene party. Een feest voor jongeren in grote steden in Nederland met goede muziek, leuke mensen en lekkere drankjes. Goed nieuws: de eerste feestjes staan gepland!

Namelijk in de voorjaarsvakantie (eind februari) en wel in Amsterdam, om precies te zijn in het exclusieve Club Home. Amsterdam is een mooie stad om te beginnen, maar later zullen natuurlijk ook andere steden volgen! De feestjes zullen onder de naam HIP gegeven worden. Hoe hip!

Op jullie aanraden worden de feestjes gesplitst: een voor 12-16 en de ander voor 16+. Op die laatste zal ook drank geschonken worden.

En even voor de duidelijkheid: op de feesten komen natuurlijk ook jongens! Velen van jullie vroegen me dit per mail. Kortom: het worden gezellige mixed party's.

Meer informatie over de feestjes volgen, maar allereerst ben ik op zoek naar speciale “Girlscene promotors” voor de regio Amsterdam. Promotors zijn meiden die op hun school en in hun woonplaats het feest gaan promoten. Natuurlijk krijgen zij daar iets extra’s voor… ;-)
Lijkt je dit leuk en woon je in of omgeving Amsterdam, stuur dan een mail naar monique@girlscene.nl met daarin je naam, leeftijd en emailadres en waarom het jou leuk lijkt om te promoten.

Ik hoor graag van jullie!