A Fine Frenzy

Lifestyle door Redactie

Alison Sudol is een jonge zangeres die performt onder de naam ‘A Fine Frenzy’, wat iets betekent als ‘een fijn genot’. Alison is 24 en haar muziek is lekker vrolijk en dromerig.

Alison komt uit Los Angeles en is haar hele leven al bezig met muziek. Als klein meisje groeide ze op met de muziek van Ella Fitzgerald en Aretha Franklin,waar ze zelf dan ook groot fan van is. Op haar 18e startte ze haar eerste band; Monro, maar treed nu dus op als A Fine Frenzy. De naam ‘A Fine Frenzy’ heeft ze trouwens uit een stuk van William Shakespeare, A Midsummer Night’s Dream.

AFF heeft al in het voorprogramma van Rufus Wainwright gestaan en ze heeft hits gehad in haar homecountry en veel landen als Polen, Litouwen, Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland. En volgens mij is nu Nederland aan de beurt!

Almost Lover

Lifesize

Liar Liar

Haar muziek is, zoals je kunt horen, heel divers en ze gebruikt ‘aparte’ instrumenten die je in hedendaagse muziek toch minder hoort (wat dacht je van een accordeon?). Ik vind haar liedjes vooral romantisch en lief.

A Fine Frenzy’s debuutalbum heet One Cell In The Sea en is o.a. bij Bol.com te koopt voor €18,99.

Kijk hier voor de MySpace van A Fine Frenzy en bekijk hier haar officiële site.

door onze redactrice Cynthia