Hip feestje: NOW in Amsterdam

Lifestyle door Redactie

Een tijdje geleden vertelde ik jullie over de feesten die samen met Girlscene georganiseerd zouden gaan worden. Er komen 2 feestconcepten door heel Nederland: een voor 12-16 jarigen, en een 16+ feest. Helaas lukte het niet om in korte tijd twee feesten te organiseren, daarom beginnen we er met eentje: een 16+ party, op donderdag 26 februari in Amsterdam. Niet getreurd: voor jongere meiden komt er de volgende keer weer iets! I promise!

Het feestje gaat “NOW presents Nightschool” heten en het eerste feest zal op donderdag 26 februari plaatsvinden in een van de populairste  clubs  van Amsterdam: Club HOME. We beginnen met een knallende eerste editie in Amsterdam, maar binnenkort komt Nightschool ook ‘in your city’. Zet donderdag 26 februari maar alvast in je agenda, dit mag je niet missen.

We hebben de gezelligste DJ’s van het moment voor jullie gevraagd om een plaatje te komen draaien. Ken je GirlsLoveDJ’s? Dan ken je vast ook wel TomDamienLo, dit maffe boyband trio zet elk plaatje op als de sfeer daarom vraagt. Ze zijn daarom ook niet voor niks vaste dj’s bij Nederlands gezelligste feestje GLDJ’s. En Damien ken je misschien wel van TMF…
Een andere dj is Chip Karten: hij draaide vroeger bij de Popcorn feesten en is nu de nieuwe dj bij NOW presents Nightschool. Veel liedjes, veel genres, niets is te gek voor deze DJ ! Samen met Saxy Mr S op de saxofoon een lust voor oor én oog ;-) Robert Feelgood loopt al een tijd mee in de housescene van Amsterdam met o.a. zijn SoundOfLove feesten; hij mag daarom ook niet ontbreken op deze eerste editie. De Jamsquad heeft laatste jaren een grote populariteit opgebouwd door de vele feesten die zij organiseren. Ook voor dit duo geldt dat zij alles draaien als de zaal daarom vraagt. House, urban, salsa, vraag het maar aan bij ze!
En tot slot: Amsterdams aanstormend talent Yab zal jullie laten horen waarom hij zoveel geboekt wordt de laatste tijd!
In de tweede zaal zijn er nog drie dj’s: Ferro, Indubio en Dancer D, die gedurende de hele avond in de ‘bedroom’ house zullen draaien.

Aarzel dus niet, koop je ticket online via www.nightschool.nl of kijk op www.nowparty.hyves.nl of er een promotor/verkoper bij jou in de buurt woont*. Binnenkort wordt de site www.nightschool.nl geupdate, zodat je na afloop alle foto’s kan terugvinden en alle informatie kan vinden over de komende feesten.

Even de info op een rijtje:

Locatie: Club Home, Wagenstraat in Amsterdam (bij het Rembrandtplein)
Datum: donderdag 26 februari
Tijd: 22:00 – 03:00
DJ’s: TomDamienLo, Chip Karten, Robert Feelgood, Jamsquad, YAB, Saxy Mr S, Ferro, Indubio, Dancer D
Tickets presale: €10,-
Tickets aan de deur: € 12,50
Meer info: www.nightschool.nl en www.nowparty.hyves.nl
Let op: toegang uitsluitend vanaf 16 jaar (legitimatie kan worden gevraagd)

* We zoeken altijd nog nieuwe promotors voor volgende feesten. Promotors zijn meiden die op hun school en in hun woonplaats het feest gaan promoten. Natuurlijk krijgen zij daar iets extra’s voor… ;-) Lijkt je dit leuk, stuur dan een mail naar monique@girlscene.nl met daarin je naam, leeftijd en emailadres en waarom het jou leuk lijkt om te promoten.