Sabrina Starke

Lifestyle door Redactie

Sabrina Starke is hot! We kennen haar van haar hit Foolish en haar tweede nummer Do For Love is ook een echte hit. Ze is van Nederlandse bodem en geloof me: zij wordt groot!

Sabrina was zestien toen ze wist dat muziek haar leven was. Ze wilde een carriere in de muziek! Als zangeres zat ze toen bij een reggae bang. In 2005  besloot ze om solo verder te gaan. In 2006 deed Sabrina mee aan de Rotterdam Talent Night, waar ze de eerste prijs won: een optreden in het Apollo Theater in New York. Terug in Nederland won ze de Grote Prijs van Nederland wedstrijd en het National Pop Instute nodigde haar uit om mee te doen in het ‘Unsigned’ project.
Hier kwam haar album ‘The Mighty 8’ uit voort en in haar vaderland Suriname scoorde ze een hit met haar liedje ‘Romeo & Juliet’.

Sabrina: “Een nummer 2 hit is sowieso al iets speciaals, maar voor mij was het extra speciaal omdat Suriname zoveel voor mij betekent. En niet alleen Suriname, maar ook de mensen die er wonen. Het was echt een teken van erkenning van mijn vaderland.”

Ondanks haar Apollo optreden, haar hit in Suriname en alle andere dingen die ze al gedaan had, had Sabrina nooit het idee dat ze het echt gemaakt had. En net op het juiste moment ontmoette ze het Nederlandse producer duo: Beat Royalty. Sabrina reisde af naar Los Angeles en zat daar van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat in de studio. Een poosje later kreeg ze een telefoontje van Blue Note, een platenlabel. Eindelijk kreeg ze wat ze hebben wou.

Sabrina is nu compleet klaar voor alles wat haar nog te wachten staat. Haar eerste echt album ‘Yellow Brick Road’, ligt nu overal in de winkels.

Do For Love

Foolish

Met James Morrison

door onze redactrice Cynthia