Taylor Swift

Lifestyle door Redactie

Taylor Swift is ongelofelijk populair in Amerika. De negentienjarige is daar dé nieuwe countryster. Bovendien was ze vaak in het nieuws door haar relatie en vooral break-up met Joe Jonas. Maar ook in Nederland krijgt ze steeds meer fans.

Taylor begon al op twaalfjarige leeftijd met het schrijven van liedjes en zong trouw op festivals en karaoke wedstrijden. Ze was erg serieus bezig met muziek en zat ook in een komediegroep voor kinderen die was gebaseerd op Saturday Night Live. Op haar vijftiende kreeg ze eindelijk een platencontract en op haar zestiende kwam haar eerste single Tim McGraw uit. Het nummer werd een hit en een paar maanden later kwam haar eerste album uit. Het stond wel eenennegentig weken in de hitlijsten.

Daarna ging het snel met Taylor, ze had hit na hit en werd de lieveling van de media. Haar relatie met Joe Jonas maakte haar nog bekender, zeker toen ze heel open was over hun break-up. In Nederland is haar naam ook steeds bekender, zeker nu ze hier een hit heeft gehad met het nummer Love Story. Taylor maakt zich nu klaar voor haar eerste grote tournee.

Love Story

White Horse, het nummer dat na Love Story uitkwam

door onze redactrice Arancha