Flip Flop Liefde

Fashion door Redactie

We blijven maar hopen op zon en temperaturen die vragen om teenslippers. Teenslippertjes onder een kort broekje met alleen een bikini topje en zonnebril. Teenslippertjes onder een jeans naar de stad. Ja, wij dromen graag weg... Wij slaan onze slippertjes alvast in, als die zon dan komt zijn wij er in ieder geval klaar voor.

flip flop liefde

Wij zijn niet de enige met een liefde voor flip flops, ook celebrities dragen ze graag. Ja en als wij in LA zouden wonen, zouden we ze ook 24/7 kunnen dragen. Helaas is dat niet het geval.

flip flop liefde

1. Havaianas met kusjes
2. Ted Baker met schattige strikjes op het bandje
3. Roze/wit slippertjes van Topshop
4. O'neill flip flop's met bloemen.
5. Ipanema, het merk waar Gisele Bundchen voor ontwerpt heeft super schattige slippertjes met vlindertjes op de wreef.6. Ons favoriete slippermerk? Havaianas!
7. Het Nederlandse merk Suave Soles heeft een super handig systeem. Bij ieder paar slippers dat je koopt, krijg je twee paar extra bandjes in andere kleuren erbij. Zo kun je je slipper iedere keer aanpassen aan je outfit.
8. De collectie van UGGS is groter dan alleen de bekende laarsjes met de schapenvacht. Ze hebben ook een leuke collectie flip flops.
9. Een voor ons onbekend merk, Melissa. Maar de hartjes op de wreef zijn wel heel erg schattig!
10. Natuurlijk vinden we de ultieme budget flip flop bij H&M!

Celebrity beeld: Zimbio

Door Annemerel