Wat zegt jouw sterrenbeeld over jouw stijl?

Fashion door Redactie

Sommige meiden lezen dagelijks hun horoscoop en zijn ervan overtuigd dat alles ook echt op hen van toepassing is. Anderen twijfelen erover, maar vinden het daardoor zeker niet minder leuk om te lezen. Want je horoscoop vertelt je vaak wat je die dag, week of maand gaat meemaken in onder andere de liefde. Daarnaast zegt jouw sterrenbeeld ook wat over je stijl, lees hier de modegeheimen van jouw sterrenbeeld!

Ram
Rammen dragen graag comfortabele kleding. Ze houden van ‘no nonsense’ kleding, met een scherpe belijning. Wel houden ze de trends bij, maar ze gaan er vooral in mee op het gebied van accessoires. Vooral sieraden zijn favoriet bij rammen. Keira Knightly, maar ook Lady Gaga (!) zijn ram.

sterrenbeeld stijl

sterrenbeeld stijl

Stier
Stieren vinden het meestal niet erg om wat geld uit te geven aan hun kleding. Ze hebben liever een paar goede items, dan veel kledingstukken van lage kwaliteit. Ook gaan ze eerder voor klassiek en basic dan de trends achterna te lopen. Een goed voorbeeld. Adele en Kirsten Dunst zijn stier, vind jij dat aan hun kledingstijl te zien?

sterrenbeeld stijl

sterrenbeeld stijl

Tweelingen
Tweelingen houden van afwisseling en zijn dan ook vaak goed in combineren. Vaak proberen ze regelmatig verschillende stijlen en vinden het leuk hun omgeving daarmee te verrassen. Ze vinden het leuk om trends te volgen, omdat ze zo elke keer iets nieuws kunnen proberen. Bekende tweelingen zijn onder andere Angelina Jolie, Olsen Twins en Adriana Lima.

sterrenbeeld stijl

sterrenbeeld stijl

Kreeft
Kreeften houden vaak van neutrale tinten, maar vrolijken hun look dan op met kleurige accessoires. Ook vinden ze het leuk om iets origineels aan hun outfit toe te voegen, iets wat zelfgemaakt is of wat bijna niemand heeft bijvoorbeeld. Vaak ‘klopt’ hun outfit en is alles in harmonie met elkaar. Selena Gomez en Lindsay Lohan zijn allebei Kreeft.

sterrenbeeld stijl

sterrenbeeld stijl

Leeuw
De leeuw houdt ervan om met haar kleding indruk te maken. Het is het meest extravagante sterrenbeeld van allemaal. Hoewel ze uitbundig kunnen zijn met kleding, kunnen ze er ook heel smaakvol en ‘koninklijk’ uit zien. Sieraden zijn bovendien erg populair bij leeuwen. Coco chanel en Mila Kunis zijn Leeuw. Vind jij dat passend?

sterrenbeeld stijl

sterrenbeeld stijl

Maagd
De maagd ziet er het liefst netjes en onberispelijk uit. De kleding moet van goede kwaliteit zijn en bij elkaar passen. Opvallende versiersels is niets voor maagden, maar een kleine print vinden ze wel leuk. Sieraden vinden ze ook leuk, maar nooit te veel. Bekende Maagden zijn Blake Lively en Beyonce!

sterrenbeeld stijl

sterrenbeeld stijl

Weegschaal
Dit sterrenbeeld is van nature het meest geïnteresseerd in mode. Ze besteden zorg aan hun uiterlijk en zien er graag goed uit. Weegschalen houden niet van overdrijven, alles moet dan ook bij elkaar passen. Ze volgen de mode wel, maar vertalen die naar hun eigen stijl. Kim Kardashian en Kate Walsh (zit het hem in de voorletter?) zijn Weegschaal.

sterrenbeeld stijl

sterrenbeeld stijl

Schorpioen
Net zoals de Leeuw probeert de schorpioen indruk te maken via haar kleding. Maar de Schorpioen voelt zich het fijnst in kleding met sex-appeal. Ook kan ze haar uiterlijk goed aan omstandigheden aanpassen. Als ze wil opvallen, dan valt ze op, zo niet dan niet. Bekende Schorpioentjes zijn Katy Perry Scarlet Johanson.

sterrenbeeld stijlsterrenbeeld stijl

Boogschutter
Over het algemeen hebben Boogschutters geen interesse in de veranderende modetrends. Ze houden van kleding waarin ze zich vrij kunnen bewegen en ze worden vaak gezien als sportief. Maar als er in situaties om gevraagd wordt, kunnen ze zich zeker stijlvol kleden. Blondies Katherine Heighl en Clémence Poésy hebben beiden het Boogschutter sterrenbeeld.

sterrenbeeld stijlsterrenbeeld stijl

Steenbok
De Steenbok stelt zich voorzichtig op als het om kleding gaat, maar heeft wel gevoel voor stijl. Kwaliteit en duurzaamheid zijn belangrijk voor ze. Steenbokken hebben vaak een klassieke stijl en houden dan ook van donkere kleuren met soms een fel kleuraccent. Voorbeelden van famous Steenbokken zijn Zooey Deschanel en Sienna Miller.

sterrenbeeld stijl

sterrenbeeld stijl

Waterman
Watermannen hebben vaak een geheel eigen stijl. Ze houden ervan om kleding uit andere culturen mee te pakken in hun stijl. Vaak vinden ze het ook leuk om te shockeren met hun kleding. Modetrends vinden ze wel leuk, maar als iedereen het draagt, gaan ze verder naar iets origineels. Lauren Conrad en Rihanna zijn ook Waterman.

sterrenbeeld stijl

sterrenbeeld stijl

Vissen
Vissen houden van romantische kleding die je op elke gelegenheid zou kunnen dragen. Ze interesseren zich tot op zekere hoogte in mode, maar lopen niet mee met de trends. Vissen houden van zachte, fijne stoffen. Van een agressieve stijl houden ze niet. Dakota Fanning en Eva Longoria zijn bekende vissen.

sterrenbeeld stijl

sterrenbeeld stijl

Past jouw sterrenbeeld bij je stijl? En vind je de stijl van de celebs bij hun sterrenbeeld passen?

Door Annick