Varsity Fanclub

Lifestyle door Redactie

De boybands als 'The Backstreet Boys' en 'N'Sync' klinken je vast wel bekend in de oren.. Maar daar hebben we al een lange tijd niets meer van gehoord, dus tijd voor nieuwe boys: de 'Varsity Fanclub'. Bestaande uit vijf stoere jongens, met allen een passie voor muziek en dans.

De Varsity Fanclub is een groep bestaande uit vijf stoere jongens, genaamd: Drew Ryan Scott, Jayk Purdy, Thomas Fiss, Bobby Edner en David Lei Brandt. Als nieuwkomende boyband staan zij met het nummer "Future Love" gelijk aan Miley Cyrus en the Jonas Brothers. De nummers "Zero" en "Complicated Girl" zijn al 6 miljoen keer beluisterd. Je kunt dus wel zeggen, dat ze als groep een aanstormend talent zijn!

De muziek is lekker gevarieerd, van urban tot een mix van R&B en pop. Dit is ook op het nieuwe album terug te vinden. Het album bevat namelijk een mix van R&B en hip-hop, maar heeft ook pop en rock invloeden. De nummers zijn geïnspireerd op nummers van andere artiesten. Dit betekent niet dat ze de nummer jatten, maar ze halen uit de nummers inspiratie en combineren dat met eigen gedachten. Dit samen maakt de boyband uniek.

Boybandlid Bobby is de populairste van de vijf. Op 10-jarige leeftijd was hij al een professioneel acteur. Zijn gezicht zie je in tv-programma's als ER, 7th Heaven, Charmed, Veronica Mars en in de film Spykids 3-D: Game Over terug. Daarnaast heeft hij ook de songtekst voor de film "Heartdrive" geschreven. En hij heeft in samenwerking songteksten voor andere films als "Ghost", "Looking For Love" en "Complicated Girl" geschreven.

De boyband is tijdens de auditie van Company Stonehall Entertainment ontdekt. Deze auditie is niet te vergelijken met American Idol of So You Think You Can Dance, deze is in vele mate strenger!

Drew is de zoon van een Elvis imitator en net als Bobby fan van 'the Beach Boys'. Jayk Purdy is de gekste van de vijf, geboren in Las Vegas en is de zoon van een professionele zanger. Prince en R&B zanger Craig David zijn Jayk's favoriete artiesten. Daarnaast heb je nog de relaxte surfer en gitarist Thomas Fiss, hij groeide in San Diego op. Op 16-jarige leeftijd speelde hij al in openbare ruimtes gitaar. En als laatste David Lei Brandt, geboren in Endsville en is de fanatieke danser van de groep. De inspiratie haalt hij uit de dansmoves van Michael Jackson.

Varsity Fanclub - Future Love

 

door Danique