Lifestyle

Aloha from Hell

De Duitse rockband Aloha from Hell werd in 2006 opgericht en won in 2007 de 'Newcomer Band Contest' van het Duitse magazine Bravo. Dit leverde hen een platencontract met Sony BMG op.

In juni 2008 kwam hun eerste single 'Don't Gimme That' uit. Dit was een succes en brachten in 2009 een debuutalbum 'No More Days To Waste' op de markt. De band zit nu midden in hun internationale doorbraak, waarbij Londen en Tokio op de planning staan.

De band bestaat uit 5 jonge muzikanten, namelijk: de zangeres (Vivien Eileen “Vivi” Bauernschmidt), gitaar ( Moritz “Moo” Keith), gitaar ( Andreas “Andy” Gerhard), basgitaar (Maximilian “Max” Forman) en drum (Felix “Feli” Keith). De beste omschrijving van de muziekstijl van Vivi, Moo, Andy, Feli en Max is moderne rock. De zangeres weet precies hoe ze haar publiek kan raken, ze doet dit door middel van pakkende refreinen. Het mooie aan de rockband is, is dat zij bereiken wat zoveel artiesten hebben geprobeerd de laatste jaren: zij brengen een akkoord in mensen en ze doen dat op overtuigende wijze.

Ben je nu benieuwd naar meer informatie, neem dan een kijkje op hun site.

Aloha From Hell - Don't Gimme That

 

Aloha From Hell - No More Days To Waste

 

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved