Van je bikini-angst af!

Fashion door Redactie

Iedereen heeft er wel eens last van, je bent een tikkeltje onzeker. Je bent misschien niet echt ontevreden over je lijf, maar in je bikini lopen zie je nog niet zo zitten. Toch komt die zomer eraan en jij wilt natuurlijk lekker onbezorgd op het strand kunnen liggen en in die korte kleding over straat kunnen. Daarom geven wij een paar tips zodat jij zonder zorgen en misschien zelfs zelfverzekerd in je bikini kunt rondwandelen. Want, you are beautiful!

Witte benen, een paar grammetjes erbij en oja, je hebt je ook al een tijdje niet goed geschoren. Allemaal dingen waar meiden makkelijk onzeker over kunnen worden, maar dat is helemaal niet nodig. 

bikini angst

Tip 1
Bedenk dat er nog véél meer meiden zijn die een beetje onzeker zijn. Je bent echt niet de enige! Iedereen moet er 's zomers aan geloven. Dus weet dat je lotgenoten hebt, dat verzacht de pijn al een beetje.

bikini angst

Tip 2
Je kunt toch echt niet met een wintertrui naar het strand en binnenblijven is geen optie. Doe het gewoon lekker, iederéén loopt tenslotte met weinig stof rond.

bikini angst

Tip 3
Als je eens goed op het strand, de camping of bij het zwembad rondkijkt, zul je al snel tot de conclusie komen dat er een hoop mensen zijn die het toch echt slechter getroffen hebben dan jij. Er zijn altijd meiden met grotere blubberbuikjes, meer love handles, cellulite in grotere getalen en hogere aantallen pukkeltjes en putjes. Klinkt gemeen, maar je voelt je er misschien wel zekerder door. Dus don't worry!

bikini angst

Tip 4
De meeste mensen houden niet eens van super skinny, en je denkt toch niet dat iedereen alle mensen zitten 'te keuren' op het strand? Sommige meiden doen dat, maar voor de rest let niemand echt op een klein puistje of een slapper buikje. Ook al denk je misschien dat iedereen je aanstaart, dat is vaak echt niet zo! Of het is positief, dat kan natuurlijk ook!

bikini angst

Tip 5
Vraag maar eens aan je vriendje/vrienden/vriendinnen: vinden zij jou minder aantrekkelijk door dat ene oneffenheidje? Nee, natuurlijk niet! (Als ze dat wel doen, zijn het geen goede vrienden). Dus als zij je nemen zoals je bent, dan kun jij dat ook mooi doen!

bikini angst

Tip 6
Gelukkig zijn jumpsuits en strandjurkjes altijd in super hippe soorten en maten te kopen. Dus kom je écht niet over je bikini-angst heen, dan verbloem je je mindere kanten gewoon een beetje. Easy as that!

bikiniangst

Ben jij al ready voor de zomer(vakantie)?

Door de redactie