Christiaan Hof

Lifestyle door Redactie

Christiaan Hof is een nieuw talent in Nederland. Weer een nieuwe toevoeging aan de Nederlandse toptalentjes, dus! Hij trad op in de band van Alain Clark als zanger, die tevens zijn beste maatje is. Nu vond hij het tijd worden om solo verder te gaan.

Christiaan is 28 jaar en werkte samen met Alain als producers van het bedrijf ''The Result''. Hij schreef liedjes voor niemand minder dan Jim en Boris. Maar toen vond Christiaan dat het tijd werd om solo te gaan....

Hij schrijft zijn nummers zelf met de gitaar bij de hand. Hij wil gehoord worden omdat hij iets te vertellen heeft. Je kunt zijn muziek vergelijken met de muziek van Marco Borsato en Blof. Hij wil met zijn liedjes je hart raken en de wereld even voor 3 minuten laten stoppen met draaien, aldus Christiaan.

Christiaan schrijft dus Nederlandstalige liedjes die vaak gaan over de werkelijke vrijdheid, over de gezondheid en ziekte, over zijn land en over de liefde. Luister hier zijn hit Alleen Is Maar Alleen.

Zijn eerste album heet Ze Vangt me (ook ook een nummer van hem) en is te koop bij Bol.com. Ook kun je zijn nummer ''Dit Lichaam Luistert Niet'' via iTunes kopen. Neem ook even een kijkje bij zijn officiele website!

Door Shelley