Not Without Grace

Lifestyle door Redactie

Voordat de film ''New Moon'' uitkwam, vond er een wedstrijd plaats voor de songtitel van de film. Hier deed de band Not Without Grace aan mee met hun nummer ''Hide Away''. Helaas ging die prijs naar Death Cab For Cutie.

Maar: de band Not Without Grace is wel erg populair. De groep komt uit Zweden en is hard op weg om beroemd te worden. Wat vinden jullie van ze?

De band bestaat uit drie personen: Linnéa Herlogsson, Alexander Herlogsson en Christoffer Franzén. Alexander en Linnéa zijn broer en zus en Christoffer is een goede vriend. Samen vormen ze Not Without Grace. Hun invloeden zijn onder meer Coldplay, U2, Snow Patrol, Sheryl Crowe, Sigur Rós en Explosions in the Sky.

Je kunt ze volgen op:

Ze hebben al veel bekende nummers gecoverd: Use Somebody van The Kings of Leon (wie niet..), Fix You van Coldplay, Hard Sun van Eddie Vedder en Super Massive Black Hole van Muse. Niet verkeerd toch?

De leukste nummers van Not Without Grace vind ik persoonlijk: Hide Away en Joshua.

Met hun nummer Hide Away werden ze al wat bekender. Ze hadden dit nummer geschreven voor een wedstrijd waar ze aan meededen voor de soundtrack van de film New Moon. Luister hieronder naar het nummer:

 

Door Shelley