Ana Free & Mia Rose

Lifestyle door Redactie

Wanneer je op YouTube gaat zoeken naar leuke onbekende artiesten, kom je ook de meiden Ana Free en Mia Rose tegen. Deze meiden zijn beste vriendinnen, kunnen supergoed gitaar spelen en hebben allebei unieke stemmen. Zo nu en dan zingen ze ook samen liedjes en ook dat klinkt erg gaaf!

-

Ana Free is geboren op 19 juni 1987 en is bekend geworden via YouTube. Op haar tiende begon ze met het schrijven van liedjes en leerde ze gitaar spelen. Ana is absoluut een super talentje en kan erg goed gitaar spelen. Momenteel woont ze in Engeland en studeert ze economie. In 2008 bracht ze haar eerste nummer uit ''In My Place''. Daarna kwam ze met de nummers ''Self Inflicted'' en ''Keep On Walking''.

Je kunt Ana's muziekstijl vergelijken met John Mayer, Bryan Adams, Bob Dylan en Sheryl Crow. Af en toe speelt ze ook nummers met Mia Rose, haar beste vriendin. Samen hebben ze onder andere de nummers ''Seen Your Face'' en ''Crash and Burn'' gezongen. Crash and Burn is mijn favoriet!

-

Mia Rose is geboren op 26 januari 1988. Haar volledige naam is Maria Antónia Sampaio Rosa. Als artiestennaam gebruikt ze ''Mia Rose''. Ook Mia woont momenteel in Engeland en schrijft ze al haar liedjes zelf. In 2009 bracht Mia onder andere de nummers ''Let Go'', ''What Would Christmas Be Like?'' en ''Falling For You'' uit. Mia zingt voornamelijk pop, akoestisch rock en folk rock liedjes. Je kunt haar volgen op miarosemusic.com waar je ook haar nummers kan beluisteren.

Beluister hieronder het nummer ''Seen Your Face'' van Ana Free en Mia Rose.

 

door Shelley