Kina Grannis

Lifestyle door Redactie

Kina Grannis is een doodgewoon meisje. Tijdens haar studie ging ze regelmatig op school in een hoekje zitten, om daar gitaar te spelen en te zingen. Omdat Kina nogal verelegen is, speelde ze eerst alleen voor zichzelf. Nu is ze super zelfverzekerd en heeft ze al vier albums op zak!

-

Kina Grannis is geboren op 4 augustus 1985 in Californië. Kina woont momenteel in Amerika en schrijft graag liedjes. Ze speelt ze dan op de gitaar en zingt ze ook. Kina is deels Japans, Engels, Frans, Iers en Welsch. Een grote mix dus..!

-

Op haar vierde begon Kina met zingen voor haar favoriete publiek: haar knuffels. Nu zingt ze voor echt publiek, en dat was wel even slikken als je van nature een verlegen meisje bent. Kina is daar nu overheen gegroeid en is een zelfverzekerde jongedame geworden.

In 2007 plaatste Kina een muziekvideo op YouTube en deed ze mee aan Doritos Crash the superbowl wedstrijd. Deze wedstrijd won ze en tekende al gauw een platencontract bij Interscope Records. Sindsdien heeft Kina al vier albums geschreven en gezongen. Onlangs bracht ze haar nieuwste album uit: ''Stairwalls''. Je kunt haar muziek omschrijven als lief en verdrietig, maar ook heel mooi.

Beluister hieronder het nummer ''Valentine'' van haar nieuwste album Stairwalls.

 

En... wat vinden jullie van haar?

door Shelley