De leukste musicalliedjes

Lifestyle door Redactie

Omdat er talloze musicalliedjes zijn van musicals in Nederland, koos Girlscene de leukste nummers uit. Waaronder die uit de The Lion King, Tarzan, Grease, Mama Mia, Belle en het Beest en ga zo maar door..

Om te beginnen hebben we de musical ''The Lion King''. Een van de mooiste musicals, al zeg ik het zelf. De kostuums en het decor waren vernieuwend en super gaaf. The Lion King blijft een van mijn favoriete Disneyverhalen. Hieronder het nummer Voel Je Hoe de Liefde Groeit.

 

Als tweede hebben we de musical ''Tarzan''. In deze musical was het decor ook hartstikke gaaf en het was ook een moeilijke keuze om het mooiste nummer van deze musical uit te kiezen. Na lang overlegd te hebben, koos Girlscene voor het nummer Jij Woont In Mijn Hart. Beluister het hieronder..

 

Vrijwel elk meisje vond deze film te gek, namelijk ''Grease''. Een van de bekendste liedjes van Grease is het nummer Voor Jou Wil Ik Gaan, in de film heet het You're The One That I Want. Luister het snel!

 

Ook zeker een van mijn favoriete musicals is ''Belle en het Beest''. Vooral omdat ik ook ontzettende fan ben van Chantal Janzen en in de musical speelde ze haar rol super. Het nummer Dat Zegt het Hart kun je hieronder beluisteren.

 

Welke we zeker ook niet moeten vergeten is de musical ''The Sound of Music''. In deze musical zitten veel leuke liedjes. Stuk voor stuk uniek. Girlscene koos het nummer Do Re Mi.

 

We hebben nu een aantal musicals gehad, maar nog niet de musical ''Fame''. Ook bij deze musical zijn er veel leuke, swingende, meezingliedjes. Toch blijft er een het leukst, namelijk Fame!

 

Wat ook een leuke musical is, is ''Hairspray''. Vooral de rol van de moeder van Tracy wordt erg goed gespeeld. Het leukste nummer blijft Niemand Stopt de Beat.

 

Niet zo heel lang geleden konden we nog genieten van de musical Footloose met onder andere Kim-Lian van der Meij en William Spaaij. Girlscene koos het swingende dansnummer Footloose. Krijgen jullie ook zin om te gaan dansen?

 

Een musical die zeker ook in dit artikel thuishoort is natuurlijk ''Mama Mia!'' Met de liedjes van Abba is dit zeker een van de leukste musicals allertijden...

 

De laatste jaren was High School Musical een echte hype. Om het nog spectaculairder te maken, kwam er een musicalversie van de film. De meeste liedjes waren in het Nederlands, maar de belangrijkste in het Engels: Breaking Free.

 

Als laatste heeft Girlscene de musical ''Joseph'' uitgekozen. Het verhaal van Joseph is eigenlijk een serieus verhaal, maar als je naar deze musical bent geweest, denk je daar wel anders over. De musical is een hele vrolijke musical en Girlscene laat het nummer Kom Op Nou Joseph aan jullie horen.

 

door Shelley