Fashion

Opgeruimd staat netjes

Hoor jij in je achterhoofd je moeder ook alweer naar boven roepen dat het hoog tijd is om je kamer op te ruimen? 'Ja mam, doe ik zo!' antwoord je dan meestal, maar waar laat ik dan toch al mijn tassen? Zonde om ze zomaar op een hoop in een hoekje te gooien. Ze mogen best gezien worden! Een paar handige en goeie manieren om je tassen op te bergen is nooit overbodig.

Een dure tas wil je liever niet in een hoekje gooien zodat 'ie stof kan vangen. Een paar handige tips om tassen netjes en veilig op te bergen:

Tassen opruimen

Opgeruimd staat netjes

Opgeruimd staat netjes
Tover een paar (mooie) stokken om tot een rek. Super leuk om allerlei mooie tassen aan op te hangen!

1. Lekker rondhangen
Een tas is gemaakt om aan je schouder te hangen, dus waarom leggen wij 'm dan altijd neer in een kast? Veel slimmer is het om een tas op te hangen. Sla een paar haakjes in de muur of maak een vak in je kast leeg waar je aan de bovenkant een paar haakjes kunt bevestigen. Op die manier blijft je tas netjes en heb jij een goed overzicht van wat waar hangt.

Opgeruimd staat netjes

2. Laat je (niet) kisten!
Een goede oplossing om veel opbergruimte te maken in je kamer is het neerzetten van kratten of kisten! Kratten kun je helemaal customizen met een laagje verf en een leuke tekst. Ikea en Xenos hebben ook heel veel verschillende soorten kisten die je door je hele kamer neer kunt zetten.

Tassen opbergen

3. Schoenen
Je kent waarschijnlijk wel de uitklap rekken voor schoenen die je aan je deur of muur kunt hangen. Waarom alleen schoenen in die vakjes stoppen als je er ook tassen in kunt leggen? Ideaal toch?

Tassen opbergen

4. Tassenwand
Je hebt vast wel een paar tassen die te mooi zijn om ver weg te stoppen. Maak er dan een leuk item voor in je kamer van! Ikea verkoopt kasten (zie foto hierboven)waar je in ieder vak een accessoire of leuke foto kunt stoppen. Wissel een foto eens af met een tas! Super leuk als decoratie. Of koop een wandplank waar je de tassen op kunt zetten.

tassen opbergen

Een opgeruimde kamer is het halve werk en vergeet niet dat tassen mooi zijn om te zien. Ze hoeven dus echt niet in een hoekje verstopt te worden.

Heb jij nog goede opbergtips?

Bron beeld: weheartit

Door Eline

LOVE dit artikel
4 meiden hebben deze blog geloved