Hip! Veer extensions

Fashion door Redactie

Veer extensions, dé nieuwe trend uit Amerika. Deze hele leuke veertjes voor in je haar zie je steeds vaker. Ze fleuren je lokken super cute op en je hebt ze in allerlei kleurtjes, vormen en maten. Na de veer oorbellen, zijn nu deze hippe haaraccessoires het accessoire van dit moment!

hippe veertjes

Deze trend was al wat langer bekend in Amerika en is onder anderen te zien bij Miley Cyrus, Hilary Duff en Jennifer Love Hewitt. Je hebt deze vrolijke veertjes in allerlei kleurtjes, van fel neon tot naturel aardetintjes, vormen en lengtes. Iedere extension is dus uniek en je zult nooit exact twee dezelfde hebben en dat maakt het ook erg leuk! Je kunt deze veertjes erin laten branden of er een clipje van kopen.

hippe veertjes
Jennifer Love Hewitt vrolijkt haar lokken op met verschillende kleurtjes.

hippe veertjes
Hilary heeft wat meer natuurlijke tinten zitten in haar donkere lokken. De bruine veertjes vallen niet zo op, maar de groene en gele zijn erg leuk.

hippe veertjes
Miley heeft wat grote veren in haar lange lokken. Vooral de rode veer springt er leuk uit.

Fijn om te weten, je kunt ze ook met je haar mee wassen en föhnen. Zelfs met een bos krullen zijn deze veertjes ook erg leuk, want je kunt ze mee krullen en stylen! En wat een nieuws, ze blijven maar liefst vier maanden zitten. Gebruikte veertjes kunnen er zelfs opnieuw in worden gezet.

hippe veertjes
Stephanie van Nini Feathers zet al een tijdje veren in het haar van vriendinnen. Leuk om even te kijken!

Wij bij EEN Media kunnen natuurlijk niet achterblijven in deze trend. Leslie van Fashionscene is de eerste met deze leuke veertjes. Ze heeft deze door een goede vriendin laten zetten, de eigenaar van Flower Power Feathers.

Hier nog wat leuke inspiratie foto's!

hippe veertjes

hippe veertjes

hippe veertjes

hippe veertjes

Wat vinden jullie van deze veertjes?

Bron: Nini feathers & Flower Power Feathers

Bron beeld: Weheartit, Tumblr

Door: Jitske