Caro Emerald op GirlsFair!

Lifestyle door Redactie

Groot nieuws: Caro Emerald zal ook optreden op GirlsFair! Wij zijn supertrots dat deze grote Nederlandse ster bij ons gaat zingen op zaterdag 3 juli.

Over Caro Emerald
Caro's eerste single "Back It Up" werd op 6 juli 2009 uitgebracht in Nederland. De single werd direct breed opgepikt door radiostations, Caro werd Serious Talent bij 3FM en kort daarna 3FM Megahit. De single was 6 maanden lang niet van de radio te slaan en kwam uiteindelijk op nummer 12 in de Top 40. Opvolger "A Night Like This" (uitgebracht op 11 december 2009) werd gebruikt voor een online campagne van Martini, en stond in een mum van tijd in zowel de Nederlandse airplay als Single Top 100 op nummer 1. Haar laatste single heet "That Man" en zal zeker zorgen voor een swingende zomer van 2010!

Check hier het Youtube kanaal van Caro Emerald met al haar nummers!

caro emerald

Over de GirlsFair

Op zaterdag 3 juli organiseren wij een geweldig evenement plaats in de Westergasfabriek in Amsterdam: de GirlsFair! De GirlsFair is een girls only beurs waar je alles vinden op het gebied van mode, beauty & lifestyle. Het is een gezellig event dat je gezellig met je vriendinnen kunt bezoeken.

Wanneer? zaterdag 3 juli 2010
Hoe laat? van 13.00 tot 20.00 uur
Waar? Westergasfabriek, Amsterdam
Aantal bezoekers: circa 5000 meiden

Op de GirlsFair vind je onder andere:

- stands van bekende merken waar je producten uit kunt uitproberen
- outletstands waar je producten (met korting) kunt kopen
- workshops, fashion-, beauty- en danceshows, demonstraties en presentaties
- make-overs onder leiding van bekende visagisten, stylisten en hair artist
- informatie over opleidingen, maatschappelijke thema's en gezondheidszaken
- media, muziek en films
- modelscouts

Kaartverkoop!

Kaarten koop je via www.girlsfair.nl. Kaarten kosten € 17,50 en zijn te bestellen via SeeTickets en Easyticket. Er staat meteen een bestel-knop onder het kopje Tickets op www.girlsfair.nl, dus je hoeft niet te zoeken! Check deze site om te zien waar de tickets in de winkels verkocht worden (o.a. Free Record Shop, Videoland, MovieMax, et cetera!)