Marit Larsen

Lifestyle door Redactie

Van Milow, de Belgische singer-songwriter hebben jullie waarschijnlijk allemaal al gehoord. Zijn grote doorbraak in Nederland  kwam met zijn catchy cover van Ayo Technology van 50 Cent. Nu heeft hij het prachtige duet ‘Out of my hands’ opgenomen met Marit Larsen. Maar wie is deze Marit?

-

Marit Elisabeth Larsen zag het levenslicht in 1983 in Lørenskog in Noorwegen. Hier bracht ze tevens haar kinder- en tienerjaren door. Haar muzikale talent kwam al vroeg naar voren, toen ze met haar beste vriendin Marion Raven de band M2M oprichtte. En niet zonder succes, M2M bracht 2 albums uit en een aantal singels. Ze hebben zelfs een zeer succesvolle wereldtour gemaakt!

M2M viel onder het Amerikaanse platenlabel Atlantic Records, waaronder ook grote namen als onder andere Jason Mraz, T.I. Genesis en Death Cab for Cutie getekend staan. In 2002 ging M2M uit elkaar.

Na een aantal jaren iets anders gedaan te hebben, kwam Marit in 2006 met haar eerste solo album: Under the Surface.  Deze was gelijk een groot succes in Noorwegen. Ook haar tweede solo album, The Chase, die uitgebracht werd in 2008, werd een succes. En niet alleen in Noorwegen, ook in bijvoorbeeld Duitsland zijn ze fan van deze getalenteerde dame. Marit kan niet alleen mooi zingen, ze speelt ook gitaar, piano en harmonica!

Marit Larsen

 

Milow - Out of My Hands

 

Under the Surface

 

If A Song Could Get Me You

Hoewel ze slecht 1.60 lang is, staat haar muziek naar mijn mening als een huis! Wat vinden jullie?

Door Jacqueline