Download Shakira en steun het goede doel!

Lifestyle door Redactie

Het WK is los gebarsten! En het officiële WK lied is van Shakira: Waka Waka (This time for Africa). Speciaal hiervoor is er een actie opgezet; download het nummer voor 90 cent en steun hiermee een goed doel. De helft van dit bedrag gaat naar het goede doel 1GOAL. Shakira als ambassadrice voor de 1GOAL organisatie. (De andere helft is transactiekosten, er wordt dus geen winst gemaakt).

Over 1GOAL

1GOAL is opgericht door Koningin Rania Al Abdullah van Jordanië en wordt mede voorgezeten door FIFA president Joseph S. Blatter. Een van de doelen waar de organisatie zich hard voor maakt is educatie. Samen met een aantal vooraanstaande voetballers zet Shakira zich als ambassadrice zich in om wereldwijde educatie voor de 72 miljoen kinderen die nu niet naar school kunnen, op de agenda te zetten bij de wereldleiders.

shakira

Hoe werkt het?

SMS WAKA <+jouwemailadres> naar 1008 en ontvang per mail een link om het nummer gratis te downloaden. Deze SMS kost eenmalig € 0,90 en is geen abonnement. De helft van dit bedrag gaat naar het goede doel  1GOAL (de andere helft is voor operationele kosten).

Vind jij dit een goed initiatief?