Heb jij The Voice?

Lifestyle door Redactie

Na Idols, Popstars en Holland's Got Talent is er een nieuwe talentenjacht: The voice of Holland. Maar dit programma, dat komend najaar op RTL 4 te zien is, is wel een beetje anders dan de vorige shows.

Want: bij The Voice draait het om uniek zangtalent. En voor dat zangtalent gaan coaches Nick en Simon, Angela Groothuizen, VanVelzen en Jeroen van der Boom persoonlijk de talenten begeleiden naar de eindstreep: intensief trainen maar ook samen het podium beklimmen voor spetterende optredens.

-

Maar... voordat het zover is, moeten kandidaten eerst auditie doen. In vijf afleveringen beoordelen de coaches de kandidaten ALLEEN op hun stem. Uiterlijk doet er dus hier niet toe!

Doe auditie!
De afgelopen weken zijn talentscouts al druk opzoek gegaan naar zangtalent in Nederland. Ben jij nog niet ontdekt, 18 jaar of ouder, maar wil je wel graag meedoen? Dat kan. Via www.thevoiceofholland.com heb je de mogelijkheid om online auditie te doen. Dit doe je gewoon thuis voor je webcam. In de online auditieruimte krijg je 30 seconden om je stem ten gehore te brengen. De computer beoordeelt jouw auditie. Heb je hoger dan een 7, dan maak je kans om geselecteerd te worden als kandidaat voor het RTL 4-programma The voice of Holland. 

Meteen tussen toptalent
Als je online auditie doet, maak je kans om uitgenodigd te worden voor de tv-auditie in de studio waarbij je begeleid ordt door een live-band. De vier coaches beoordelen je dan voor publiek op je zangtalent. Uit alle online audities gaan er vijf deelnemers door naar deze tv-auditierondes. Deze online deelnemers komen meteen terecht tussen het toptalent en maken kans om de nieuwe Nederlandse ster te worden. De kans om ontdekt worden in je eigen huiskamer is dus dichterbij dan ooit...

Een goede kennis van me, Tim van Rongen, is één van de talentscouts van The Vocie. Hij vroeg me om op Girlscene deze oproep te doen. Heb jij dus echt serieus zangtalent, geef je dan op via www.thevoiceofholland.com, maar geef talentscout Tim ook even een seintje via zijn Twitter (twitter.com/timvanrongen) of Facebook pagina (facebook.com/#!/tim.vanrongen?ref=ts). Zorg er dus voor dat je zeker bij hem opvalt! ;-)

Succes girls!