Fashion

De extreemste schoenen voor jouw voetjes

Met je mooie hakken loop jij over straat te paraderen. Die studs aan de zijkant staan ook zo stoer! Na een hele dag gepronk, plof jij achter de computer neer om deze extreme schoenen te zien. Goh.. Na het zien van deze schoenen klaag jij nooit meer over pijn aan je voeten!

Hoe hoger en onstabieler de schoen, hoe meer hij in de smaak valt bij de showbizz. Of wij, als ‘gewone’ mensen ooit op deze schoenen kunnen lopen is nog maar de vraag. Het is in ieder geval leuk om naar deze schoenen te kijken, wat een kunstwerken! Hierbij de meest extreme schoenen, natuurlijk de een extremer dan de ander:

de meest extreme schoenen

Nicholas Kirkwood staat bekend om zijn red-carpet-waardige schoenen, iedere schoen is uniek. Deze schoen heeft haar aan de zijkant en op de hak. Onder de schoen zit een soort gouden kussentje. De prijs van deze muiltjes? Ruim € 780!!

de meest extreme schoenen

Deze Matryoshka schoen is van Charlotte Olympia. Een waar kunstwerk bestaande uit verschillende bandjes. Deze schoen is € 1.270 waard!

de meest extreme schoenen

Hoelang zou het duren om deze schoenen aan te trekken? Dit laarsje is zeker een van de extreemste laarzen die we ooit hebben gezien en bijna € 2.700 waard!

de meest extreme schoenen schoen

Aperlai is nog vrij nieuw, maar heeft al een erg extreme schoen. Deze schoen heeft een glimmende knaloranje voorkant en wordt verkocht voor € 800.

de meest extreme schoenen de meest extreme schoenen

Een hak gemaakt van blokken, deze schoen is de meest betaalbare van allemaal. Voor maar liefst € 122 zijn deze helemaal van jouw. Kunnen we misschien toch nog even voelen hoe het is om Lady Gaga te zijn.

de meest extreme schoenen

Wow, dit is pas een heavy schoen! Geen glittertje of spike te weinig, deze schoen is op en top glamour. Dit paar is ontworpen door Zanottis en als je niet oppast, doe je jezelf nog pijn tijdens het lopen! Dit blinkend paar schoenen is te koop voor € 2.500.

de meest extreme schoenen de meest extreme schoenen

Ja! Gewoon van de Zara! Benieuwd? Klik dan hier. Te koop voor € 130.

Nog niet genoeg extreme schoenen gezien? We hebben er nog een aantal voor je op een rijtje gezet!

extreme schoenen extreme schoenen extreme schoenen extreme schoenen extreme schoenen extreme schoenen extreme schoenen

Nou, wij hebben weer iets om over te dromen! Wat vind jij van deze schoenen?

Bron: Refinery29

Door: Jitske

LOVE dit artikel
1 meid heeft deze blog geloved