Winnares Lady Gaga masker

Fashion door Redactie

Zoals jullie natuurlijk al lang weten gaat Danique naar het Lady Gaga ball in New York! Omdat het een gemaskerd ball is, was ze dringend op zoek naar een masker. Ze vroeg alle lezeressen te helpen en het mooiste masker wint een goed gevulde goodiebag! We kregen al de hele week maskers en foto's binnen. Dit zijn de genomineerden...

uitnodiging
De uitnodiging die Danique een tijdje geleden in haar email kreeg. Hoe zal haar masker eruit komen zien? Spannend!

Ellis
De eerste nominatie gaat naar Ellis. Dit is haar ingezonden masker. Lief, schattig en het heeft een 'Cinderella' look.

ellis ellis

Eva
Eva's creatie ziet er feestelijk uit met vrolijke lintjes. Een mooie combinatie van grijs, zilver en zwart.

eva
Eva stuurde een mailtje met de tekst: 'Have fun at the ball & steal the show met je masker!' Dankje Eva!

Sabrina
Sabrina ontwierp niet een, maar twee creaties. Deze twee ooglapjes kregen wij een paar dagen geleden binnen. De een is bedekt met diamantjes en de andere heeft een roze glitter kruis. 'Dit leek me leuk, omdat je dit vaak op Lady Gaga's CD hoezen terug ziet!'

sabrina
Bij dit pakketje zat een briefje: 'Alvast veel plezier bij Lady Gaga! <3'

sab

danique
Hoe vind jij dit oogmasker staan?

Tessa
Tessa vond deze winactie zo leuk dat ze meteen aan de slag ging met een blanco masker. Omdat Lady Gaga van veel 'Glitter & Glamour' houdt heeft ze rode glitters gebruikt. Ze heeft het een beetje rustig gehouden om toch een 'Gala look' te creëren.

tessa

tessa

Chantal
Chantal vond een zwart masker met simpele witte details en zwarte touwtjes de beste keuze, daarom maakte ze dit masker.

chan

Roxanne
Roxanne bleef niet stilzitten, ze ging hard aan de slag en maakte een masker van gips en spiegeltjes. 'Het masker loopt over de helft van je gezicht, dus je kunt de andere kant nog mooi opmaken of zelfs nog versieren met steentjes en dergelijke. Verder loopt het masker ook over de schouder en daar blijft het masker op hangen dus er zit verder geen elastiek om je gezicht heen en dat scheelt weer!'

roxanne

roxanne
Hier zit duidelijk een hele hoop moeite en tijd in! Heel creatief!

roxanne

Debbie
Debbie dacht dat felle kleuren beter zouden zijn voor het Lady Gaga ball dus ging ze voor felle kleuren, goud en parels. Vooral de 'wimpers' van het masker zien er impressive uit!

debbie

debbie

And the winner is.......
*Tromgeroffel*

Roxanne!
Roxanne is the lucky winner van deze contest! Ze had super veel moeite in haar masker gestopt en het zag er heel leuk uit. Bedankt Roxanne, jij maakt Danique heel gelukkig op het gemaskerde ball van Lady Gaga!

Hierbij nogmaals het winnende masker...

roxanne

Benieuwd hoe het masker Danique staat? Zie hier een foto! Helaas zijn er een aantal spiegeltjes afgevallen tijdens de reis naar het kantoor, maar die zal Danique er zelf weer op plakken!

maker

Danique zal volgende week woensdag naar New York vertrekken om diezelfde dag nog naar het ball te gaan. Heb jij misschien nog leuke kleding- of galatips voor Danique?

Door: Jitske