Avril Lavigne's nieuwe videoclip: What The Hell

Lifestyle door Redactie

We hebben haar leren kennen als het stoere rebelse meisje met de gekleurde plukken haar, de stropdas en het skateboard. Inmiddels is de Canadese zangeres Avril Lavigne terug van weggeweest en nog altijd een tikkeltje ondeugend. Dat is goed te zien in haar nieuwste videoclip 'What The Hell'.

Met gerafelde shorts, gescheurde shirtjes, donkere oogmake-up en een knappe kerel, is het een echte Avril Lavigne videoclip! Avril Lavigne promoot in 'What The Hell' subtiel haar eigen parfum 'Forbidden Rose', en ook de kledingstukken van haar lijn Abbey Dawn vliegen je om de oren. Een echte businesswoman dus, gelijk heeft ze!

what the hell avril lavigne

'What The Hell' is de eerste single van haar nieuwe album 'Goodbye Lullaby'. De nummers op het album zijn geschreven door Avril haarzelf, geïnspireerd door persoonlijke ervaringen uit haar leven. Zo heeft zij ook een gevoelige kant, welke zij laat horen in het nummer 'Wish You Were Here'. Haar nieuwe single 'What The Hell' is een energiek nummer met een vrolijke pop/rock sound. Stilzitten is er niet bij, je loopt zelfs het gevaar binnen enkele seconden luidkeels mee te zingen met het refrein.

Avril Lavigne - 'What The Hell'

 

Leuk detail: Avril's moeder speelt ook een rol in de videoclip 'What The Hell'. Weet jij waar?

Exclusief in Nederland... the making of van 'What The Hell'!

 

Wist je dat Avril in haar carrière meer dan 30 miljoen albums wereldwijd heeft verkocht, acht Grammy nominaties op haar naam heeft staan en wel zeven Canadese Juno Awards heeft gewonnen? Onlangs schreef Lavigne nog de track 'Alice' voor de Disneyfilm ‘Alice in Wonderland’. De afgelopen twee jaar heeft Avril doorgebracht in de muziekstudio. Het resultaat? Haar nieuwe album 'Goodbye Lullaby'!

'Goodbye Lullaby' ligt vanaf 8 maart in de winkels!

Wat vind jij van de muziek van Avril Lavigne?

Door Marjolein