Lifestyle

Favoriete nummers op de redactie

Soms is het op het getik van nagels op toetsenborden na, muisstil op onze redactie. Maar 's middags hebben we powersongs nodig. Welke draaien we op dit moment veel? Deze!

Wij delen de redactie onder andere met onze zusjes van Fashionscene.nl en Ze.nl. Marjolein beheert de boxen en wanneer ze het favoriete nummer draait van één van de meiden, worden er zelfs danspasjes uit de clips nagedaan. Hilarische taferelen dus.

 

Evelien, fashioneditor at large van Fashionscene.nl gaat achter haar bureau los op dit nummer van Jessie J. Ze denkt er over om dezelfde coupe als Jessie te laten knippen.

 

Madelon, stagiaire van Ze.nl, draait de hele dag door Bruno Mars. Haar favoriet? Marry me.

 

Sinds het optreden van Mark Ronson en Boy George bij de show van Björn Borg luistert Marjolein naar het nummer 'Somebody to love me'.

 

Het nieuwe nummer van Gaga wordt hier grijs gedraaid. Vooral Joyce, redactrice van Fashionscene.nl, is fan. Ze kan niet wachten tot de clip uitkomt, omdat Lady Gaga daarvoor heeft samengewerkt met de beroemde fotograaf Nick Knight.

 

Jet, hoofdredactrice van Ze.nl, is dol op het nummer Rolling in the Deep van Adele. Net als de rest van de redactie trouwens.

 

Bij Myrre, onze stagiaire bij Girlscene, is het nummer Father and Daughter van Paul Simon favoriet. Myrre heeft leuke herinneringen aan dit nummer. Toen zij 4 jaar was, stond ze altijd keihard mee te zingen. Wij vinden de clip ook erg passen bij Myrre, want deze Hollandse meid is namelijk geboren in Zambia. Tussen de dieren, welke ook te zien zijn in de videoclip!

 

Dit nummer kenden wij geen van allen. Precilla, stagiaire van Fashionscene.nl, vindt dit nummer fantastisch. Niet alleen het nummer is trouwens goed, de clip is ook wel een bekijkje waard.

 

En wat ik graag luister? Coming home van Diddy - Dirty Money. Ik hoorde het nummer in een aflevering van Gossip Girl, nu ben ik addicted.

Welk nummer luister jij op dit moment veel?

Door Esmée

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved