Lady Gaga ontdekt talent Maria

Lifestyle door Redactie

De 10 jarige Maria Aragon poste afgelopen maand een link op haar Twitter van een filmpje op Youtube. In dit filmpje zingt het meisje ‘Born this way’ van Lady Gaga. Het filmpje is al door 17,5 miljoen mensen bekeken en Maria is over de hele wereld op tv geweest met haar cover.

maria

Toen de blogger Perez Hilton het filmpje zag op Youtube, was hij helemaal enthousiast over het meisje. Hij stuurde de link door naar Lady Gaga herself en zij was gelijk verkocht. Ze zette de link op haar Twitter en zo bekeken 10 miljoen mensen de video binnen 6 dagen!

Lady Gaga was zo onder de indruk van de tiener, dat ze haar hoogstpersoonlijk belde in een radio uitzending. Gaga verteld dan dat ze een slechte dag had en dat ze zich niet goed voelde, maar toen ze Maria zag en hoorde zingen in het filmpje, ze tranen in haar ogen kreeg en haar dag weer goed was. ‘Jij herinnert mij er weer aan waarom ik dit liedje geschreven heb en waarom ik zo van dit vak hou, Maria geef je dromen nooit op!’ zei Gaga aan de telefoon.

maria

Maria aan de telefoon met Gaga

Maria is natuurlijk helemaal overdonderd en ze vindt het helemaal geweldig. Ze is zelfs uitgenodigd door Lady Gaga om met haar op te treden tijdens één van haar shows en samen het nummer te zingen.

maria

Ellen Degeneres had het filmpje ook gezien en nodigde Maria uit om in haar show te komen. Daar zong zij het beroemde nummer nog een keer voor een zaal vol met mensen.

maria

Inmiddels gaat de video de hele wereld over en is het meisje al beroemd. En terecht, want wat een mooie stem heeft ze. En dat op 10-jarige leeftijd!

maria

Op Youtube kun je nog een heleboel andere liedjes vinden van het talentje. Vind jij Maria Aragon ook zo goed?

Door Myrre