BG5: Beach Girls Five

Lifestyle door Redactie

BG5 zijn vijf meiden die een band hebben opgericht, met de naam Beach girls five. Toen deze girls elkaar leerden kennen, bedachten ze samen om een band te starten. Dat moment is inmiddels al vijf jaar geleden en de meiden zijn al aardig bekend in Amerika.

bg5

Vijf jaar geleden kenden deze dames elkaar nog helemaal niet. Ze deden wel allemaal hetzelfde werk, namelijk het entertainen van mensen in de pauze van professionele volleybalwedstrijden. Zij deden dit dus allemaal afzonderlijk van elkaar, tot ze op een dag elkaar leerden kennen. En dit veranderde alles…

De girls konden het heel goed met elkaar vinden en besloten samen muziek te gaan maken. Bij een zangwedstrijd op de Amerikaanse radio, wonnen zij de eerste plek en daarmee 10.000 dollar en een optreden bij een groot concert. Dit was natuurlijk een goede start voor hun stap naar bekendheid.

bg5

bg5

Hier zie je hun nummer 'Scratch'

De laatste tijd komen ze steeds meer in the picture. Ook zijn ze te zien in de serie ’Keeping up with the Kardashians’ waar moeder Kris Kardashian een korte periode aan het werk gaat als manager van BG5.

De groep bestaat uit: Brooke Adams, Dominique Domingo, Noreen Juliano, Mandy Jiroux, en Laura New.

bg5

Mandy Jiroux (helmaal rechts) is de beste vriendin van Miley Cyrus, die twee worden vaak samen gespot.

bg5

De twee vriendinnen leerden elkaar kennen toen Mandy als danseres achter Miley optrad tijdens de concerten van Miley. Ook hebben Miley Cyrus en Mandy Jiroux een tijdje fanatiek ge-YouTubed! Bekijk hier een filmpje van Miley en haar BG5 vriendinnetje Mandy: 

 

Wat vind jij van BG5?

Door Myrre