Favoriete nummers op de redactie

Lifestyle door Redactie

Soms is het op het getik van nagels op toetsenborden na, muisstil op onze redactie. Maar 's middags hebben we powersongs nodig. Welke draaien we op dit moment veel? Deze!

Wij delen de redactie onder andere met onze zusjes van Fashionscene.nl en Ze.nl. Marjolein beheert de boxen en wanneer ze het favoriete nummer draait van één van de meiden, worden er zelfs danspasjes uit de clips nagedaan. Hilarische taferelen dus.

 

Jet, hoofdredactrice van Ze.nl: 'Ik vind Limit to Your Love van James Blake zo'n onwijs relaxed nummer. Zeker als afwisseling tussen alle drukke nummers op de redactie'.

 

Stagiaire Myrre: 'Ik vond Rolling in the Deep van Adele geweldig maar ik heb het nu te vaak gehoord. Gelukkig is Set Fire to the Rain is een hele goede vervanger!'

 

Hoofdredactrice Marjolein koos het nummer Who You Are van Jessie J: 'Ze zingt het live en ik krijg er kippenvel van. Daarbij krijg ik er echt 'geloof in jezelf, dan komt alles goed' gevoel van!

 

Evelien, fashioneditor at large van Fashionscene.nl: 'Ik houd van powersongs, dit nummer van Bruno Mars valt zeker in die categorie!'

 

Madelon, stagiaire bij Ze.nl: 'Sinds ik de Gooische Vrouwen-film heb gezien, ben ik fan van de soundtrack van Alain Clark'.

 

Joyce, redactrice bij Fashionscene.nl: 'Ik ben niet zo'n drinker, maar van het nummer Cheers van Rihanna krijg ik toch zo'n zin om een cocktailtje achterover te slaan!'

 

En ik vind het nummer King of Anything van Sara Bareilles fantastisch. Vorige week heb ik haar cd besteld. Gelukkig zijn alle nummers zo goed.

Welke nummers luister jij op dit moment veel?

Ben je benieuwd wat onze favoriete nummers van vorige maand waren? Dat lees je hier.

Door Esmée