Femme Fatale van Britney Spears

Lifestyle door Redactie

It’s Britney, babes! De popdiva is terug van weggeweest met een gloednieuw album, genaamd 'Femme Fatale'.

Via Twitter maakte de zangeres in februari de titel van haar zevende album bekend. De zangeres omschreef haar album 'Femme Fatale' als ''een ode aan brutale, geëmancipeerde, zelfverzekerde, ongrijpbare, leuke, flirterige vrouwen en mannen. De muziek spreekt voor zich. Ik heb twee jaar gewerkt aan deze cd en dat hoor je terug.'', aldus Britney.

britney spears femme fatale

Stond de zangeres een paar jaar geleden nog haar eigen hoofd kaal te scheren in een kapperszaak, inmiddels is zij back on track en behoren ook verstrooide optredens (lees: wankelend bij de MTV Music Awards) tot de verleden tijd. Met haar album sluit Britney een turbulente periode af en laat zij zien een echte 'Femme Fatale' te zijn.

Het nummer 'Hold It Against Me', de eerste single van het album, is onlangs uitgebracht. Een regelrechte hit: binnen één week is het nummer meer dan 411.000 keer verkocht via iTunes! De clip kun je hier bekijken. Rapper Will.i.am. van de Black Eyed Peas heeft voor Britney het nummer The Big Fat Bass geschreven. Hij vond het een hele eer samen te werken met de zangeres en de gedachte achter het nummer? 'Het is een hulde aan de bas!', aldus Will.i.am.

Het album 'Femme Fatale' ligt vanaf nu in de winkel en is tevens te bestellen via Bol.com. Volgens velen haar beste album tot nu toe…

Van 'Baby One More Time' en 'Slave 4 U' tot 'Me Against The Music' met Madonna... Britney heeft al heel wat songs gemaakt. Welk nummer is jouw favoriet?

Door Marjolein