X-factor talent: Cher Lloyd

Lifestyle door Redactie

Deze 17-jarige zangeres komt uit Engeland en werd erg bekend door haar deelname aan de Engelse X-Factor. Ze heeft zeker talent als het om zingen gaat en kwam dan ook erg ver in het tv-programma. Niet alleen heel Engeland is gek op haar, maar ook zangeres Cheryl Cole staat helemaal achter Cher.

cher lloyd van x-factor

Tijdens haar eerste auditie blies zij de jury omver. Toen Cher 16 jaar was stond ze voor het eerst voor de juryleden van X-Factor. Aan het begin was het meisje nog ontzettend zenuwachtig en stond ze met knikkende knieën te wachten tot ze op mocht. Zodra de muziek begon, begon Cher te zingen en veranderde ze in een zelfverzeker podiumbeest.

cher lloyd van x-factor

Hieronder kun je zien hoe haar auditie verliep.

Cher kan niet alleen heel goed zingen, maar ze is ook een echte entertainer. Deze combinatie heeft ervoor gezorgd dat Cher de finales haalde van het programma. Cheryl Cole heeft haar als coach door het hele traject begeleidt. Hier zie je nog een aantal van het optredens in het tv-programma. Ons doet ze erg aan een jonge Cheryl Cole denken, misschien dat Cheryl daarom zo dol op Cher is?

Ze heeft het programma dus niet gewonnen, maar ze heeft wel al een platencontract binnen gesleept. Op 12 september 2011 komt haar album uit in Engeland.

Wat vind jij van Cher Lloyd?

Door Myrre