Rihanna's nieuwe videoclip Man Down

Lifestyle door Redactie

De videoclip van Rihanna's vijfde single van haar album Loud is dinsdagavond uitgebracht. Voor Man Down keerde de zangeres terug naar haar roots. Het resultaat? Een videoclip met een boodschap.

Op de redactie staat Rihanna’s album Loud al een tijdje op repeat. Van California King Bed tot Cheers en Skin... collega's zien we vaak stilletjes neuriënd en soms uit volle borst meezingen. Bij 'rampapampa rampapampa' schieten de hardwerkende redacteuren zo nu en dan zelfs in een heftige dance move, om vervolgens weer rustig verder te tikken. Wij zijn fan van Riri. Je begrijpt, toen we te horen kregen dat de videoclip van Man Down was uitgebracht, legden we massaal het werk neer om vervolgens met z'n allen naar Youtube te surfen.

Het verhaal Man Down
Na een zorgeloze dag relaxen op het strand en wandelen door de stad, gaat Rihanna ’s avonds naar een steamy club. Eenmaal in de club heeft ze oogcontact met een jongeman. Van onschuldig geflirt slaat de situatie om in geweld, en vertelt de videoclip het verhaal van een meisje dat sexueel is misbruikt. Aan het begin van de video schiet Rihanna vanuit haar hotelkamer op een man in een druk treinstation. Daarna begint het verhaal en begrijp je waarom zij dat deed.

Man Down is een pakkend nummer met een relaxte reggae sound. Daarnaast is het ook een van de weinige nummers op het album Loud met een serieus onderwerp. Nieuwsgierig geworden? Bekijk hier Rihanna's nieuwe videoclip Man Down:

 

rihannamandown1

rihannamandown1

Wat vind jij van de nieuwe videoclip van Rihanna?

Beeld: buzzworthy mtv, youtube

Door Marjolein