Girlscene's festivaloverzicht

Lifestyle door Redactie

Langzaam beginnen onze vakanties. Dagen luieren op het strand, chillen met vrienden in het park, hangen in de tuin of losgaan op een festival! Wij maakten een overzicht van de festivals.

Pinkpop, 11-13 juni
We beginnen morgen met het alleroudste popfestival van Nederland: Pinkpop. Ieder pinksterweekend trekt er weer een horde mensen richting het Pinkpop terrein. Dit jaar kun je er genieten van onder andere Foo Fighters, Coldplay, 30 Seconds to Mars, Justin Nozuka en Kings of Leon.

Indian Summer, 18 juni
Hou je van dance, rock en pop? Dan kun je je festivaloutfit aantrekken voor Indian Summer. Je kunt bij de podia bijvoorbeeld losgaan op Caro Emerald, Faithless, Sebastian Ingrosso en Sunnery James & Ryan Marciano.

Parkpop, 26 juni
Het voordeel van Parkpop: het is gratis! Je kunt er dus genieten van Jamie Cullum, Go Back to the Zoo en Di-rect, zonder dat je het voelt in je stylish portemonnee!

festivaloverzicht

LatinVillage, 26 juni
Hou je meer van wat latin? Kom dan je heupen schudden op de beats van D-Rashid, Shermanology en Benny Rodrigues.

Bospop, 8-10 juli
Ook Bospop is één van de oudste festivals van Nederland met pop- en rockmuziek. Hier treden onder andere Anouk, Dream Theater en KT Tunstall.

North Sea Jazz festival, 8-10 juli
De naam doet anders vermoeden, maar je hoort hier behalve jazz ook hiphop, soul en r&b. Een klein rijtje uit de enorme line-up: Prince, Selah Sue en Snoop Dogg.

Dreamfields, 9 juli
Een gloednieuw dance-festival! De prijs is ongeveer de helft van de bekende dancefestivals, maar de line-up is erg danceable! Line-up: Guerilla Speaerz, The Flexican, Hardwell en anderen!

festivaloverzicht

Extrema Outdoor, 16 juli
Dit internationale festival heeft dit jaar grote namen als Armand van Helden, Ricardo Villalobos en Steve Oaki.

A Day at the Park, 23 juli
Hou je wel van picknicken? Dat kan op A Day at the Park! Daarnaast is er natuurlijk een fijne line-up met onder andere Carl Cox, Dennis Ferrer en Housequake.

DanceValley, 6 augustus
Dance, dance, dance, daar draait het om op het bekende DanceValley. Met namen als DJ Sneak, Groovenatics en Above & Beyond.

Lowlands, 19 augustus
Lowlands, need we say more? Drie dagen lekker met je vrienden dansen, chillen en kamperen! Op het programma staan onder andere Artic Monkeys, The Roots en James Blake.

Ga jij nog een dansje wagen op een festival?

Door Esmée