Lifestyle

Veelbelovende artiesten

Elk jaar komen er enorm veel nieuwe artiesten bij. En ze worden eigenlijk ook elk jaar jonger. De één knalt direct door naar de hitlijsten en is daar niet meer weg te krijgen (zoals Lady Gaga), de ander is snel weer vergeten. Dit zijn een paar nieuwe artiesten die ons opvallen.

Rye Rye

Deze jonge dame heet eigenlijk Ryeisha Berrain en is geboren op 25 november 1990. Ze begon met zingen toen ze 16 was en heeft ook al een paar singles uitgebracht. Toch lijkt ze nu pas echt door te breken. Deze zomer komt dan ook haar debuutalbum uit met onder andere de single ‘New Thing’. Wij vinden haar te gek!

New Thing

 

Never will be mine ft. Robyn

 

Greyson Chance

Move over Justin Bieber! Hier is Greyson. Nadat hij het nummer Paparazzi van Lady Gaga coverde en daar een video van op Youtube zette, ging het hard. Ellen Degeneres vond hem geweldig en nodigde hem uit in haar show. Niet lang daarna tekende Greyson een contract bij Ellen en nu is hij bezig met zijn debuutalbum. Zijn nieuwste nummer ‘Unfriend you’ gaat hard de hitlijsten in.

Unfriend you

 

Greyson bij Ellen (aan het eind doet hij zijn ‘Paparazzi’ cover).

 

Justice Crew

Met acht mannen een talentenshow winnen omdat je geweldig danst, en vervolgens ook nog een platencontract tekenen. Het overkwam de dansgroep ‘Justice Crew’. Ze wonnen Australia’s Got Talent met hun dansen, maar werden vervolgens door Sony ook nog eens gevraagd om te gaan zingen. En dat doen ze best aardig. Hun laatste single ‘Friday to Sunday’ is een heerlijke dansplaat, we hadden niet anders verwacht.

Friday to Sunday

 

Dance with me

 

Katy B

Geboren op 23 juli 1989 wist deze jonge zangeres al vroeg dat ze wilde zingen. Dat ze een belangrijk onderdeel zou worden in een nieuwe stijl had ze natuurlijk nooit kunnen weten! Toch is Katy B nu al één van de grootste namen binnen het Dubstep genre. Haar eerste album is uitgekomen in april en daar staat ook het nummer ‘Easy please me’ op. Heerlijk nummer.

Easy please me

 

Katy on a mission

 

De volgende keer hebben we weer vier nieuwe artiesten.

Wie vind jij veelbelovend?

Door Marit

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved