De nieuwste artiesten

Lifestyle door Redactie

Elk jaar komen er weer enorm veel nieuwe artiesten bij. En ze worden eigenlijk ook elk jaar jonger. De één knalt direct door naar de toplijsten en is daar niet meer weg te krijgen (zoals Lady Gaga), de ander is snel weer vergeten. Dit zijn een paar nieuwe artiesten die ons opvallen.

Keke Palmer
Niet helemaal eerlijk misschien, want Keke draait al een tijdje mee in de Disney wereld. Toch vinden we dat ze een plaatsje verdient in deze lijst. Keke is nu namelijk net begonnen met een serieuze zangcarrière. Wanneer haar album uitkomt is nog niet echt bekend, maar de eerste single is er al wel. ‘The one you call’ is een fijn popnummer over een sterke vrouw. We like!

The one you call

Vier jaar geleden zong Keke nog dit nummer, Keep it movin’

 

Marz lovejoy
Mevrouw Lovejoy begon haar carriere op 5-jarige leeftijd, toen nog als model. Daarna is Marz altijd druk geweest. Als tiener was ze nog veel op straat te vinden, maar al snel ging ze studeren aan de film academie. Nu is ze bezig met filmen, zingen en nog meer projecten. Ook heeft ze een eigen bedrijf. En dan te bedenken dat Marz nog maar 20 jaar jong is! Hieronder haar single ‘Love Bullet Gun’.

Love Bullet Gun

Sticky

 

Natalia Kills
In 2005 heeft Natalia haar eerste single al uitgebracht, maar dat ging niet heel erg goed. Het platenlabel ging namelijk failliet! Vervolgens is ze in 2008 bij het label van Will.I.Am gekomen. Het heeft daarna even geduurd, maar afgelopen april kwam haar eerste album uit. En daar is de 24-jarige zangeres vast net zo blij mee als wij. Natalia heeft namelijk een paar geweldige nummers!

Free, met Will.I.Am

 

Wonderland

 

Handsome Poets
We kunnen onze Nederlandse trots natuurlijk niet vergeten. In 2010 kwamen ze met hun eerste single ‘Blinded’. Hiermee werden ze serious talent bij 3fm. Vervolgens kwam het nummer ‘dance, the war is over’ en daarmee braken ze door. Hun eerste album is net uitgekomen en het lijkt erop dat the Handsome Poets de wereld gaan veroveren!

Dance, the war is over

 

Blinded

 

Wie vind jij veelbelovend?

Door Marit