Heb je een bril? Laat hem zien!

Fashion door Redactie

Draag jij een bril? Je hebt vast weleens het idee dat je één van de weinige meiden bent die een bril heeft. Maar dat is zeker niet waar. Een bril is hot en het mag gezien worden! Lees hier hoe je je bril leuk kunt combineren en waar je de hipste motieven vindt.

Ik -Quirine- heb ook een bril. Het liefst draag ik mijn lenzen omdat ik, voor mijn gevoel, veel minder vrouwelijk en sexy ben zonder met bril. Maar dat is onzin! Want wanneer ik mijn bril wél op heb, krijg ik vaak complimenten dat ik er leuk uitzie. Ik ga mij voornemen om vaker mijn lenzen thuis te laten en mijn bril op te doen. Doe jij mee?

Een bril is een accessoire, net zoals een tas of een sieraad, dat je outfit afmaakt. Je ziet dan ook regelmatig dat mensen een fake bril opzetten. Ook op blogs zie je outfits voorbijkomen met een bril. Kijk maar hoe leuk dat eruitziet:

brilChiara van The Blonde Salad draagt hier een bril van Vogue. Ze combineert het stoer met een leren gilet en opvallende sneakers.

brilAndy van Style Scrapbook draagt een bril van Ray Ban. Het matcht goed bij haar army jas, afgewerkt met studs.

brilSusanne van Style Bubble heeft een leuk rond brilletje opgezet. Het staat schattig bij het jurkje dat ze over een see through blouse draagt.

brilJane van Sea of Shoes heeft een bril van Ray Ban opgezet. Ze combineert het gewaagd met opvallende sieraden en kleren in verschillende kleuren.

Omdat een bril prijzig is, kun je niet bij iedere outfit een ander montuur opzetten. Denk dus goed na voordat je een bril koopt. Hier vind je een aantal leuke exemplaren:

bril
Spijkers & Spijkers bij Specsavers €169,00

bril
FCUK bij Specsavers €169,00

bril
Missoni bij Specsavers €169,00

bril calvin kleinCK bij Pearl €179,00

bril
Vogue bij Pearle €149,00

brilMichael Kors bij Huis Moen €269,00

bril
Ray Ban bij Huis Moen €154,00

bril
Esprit bij Huis Moen €129,00

Draag jij je bril vaak?

Door: Quirine