Zangeres Natalia Kills

Lifestyle door Redactie

Mix Alicia Keys met Lady Gaga en je krijgt… Natalia Kills? Samen met de heren van LMFAO is ze te horen in het nummer Champagne Showers, maar zelf is ze ook een druk bezette dame.

nataliakills

nataliakills

Natalia Kills heet eigenlijk Natalia Keery- Fisher, geboren op 15 augustus 1986. Deze Britse lady zingt niet alleen, maar acteert ook en regisseert korte films. Eerst werkte ze onder de artiestennaam Verbalicious en bracht de single Don’t Play Nice uit in februari 2005. Natalia had hier niet alleen een andere artiestennaam, maar ook een compleet andere stijl.

nataliakills

Nu zit de zangeres bij het platenlabel van Will.I.Am van The Black Eyed Peas en bracht in april van dit jaar haar album met de naam ‘Perfectionist’ uit. Haar platenmaatschappij adviseerde Natalia om een artiestennaam te nemen die meer bij haar past en haar beter zou omschrijven als artiest. Daarom ruilde ze Verbalicious om voor Natalia Kills. Mirrors was de eerste single onder deze naam.

(als de filmpjes het niet doen, klik op het You Tube logo rechtsonder)

Daarna kwam de single Wonderland. Deze staat op de soundtrack van de film Beastlymet Vannessa Hudgens

Free samen met Will.I.Am. ...

nataliakills

nataliakills

Als je naar de videoclips van Natalia kijkt, zie je dat een ze een opvallende stijl heeft. Ze wordt dan ook vaak vergeleken met Lady Gaga. Natalia is het hier zelf totaal niet mee eens. In onderstaand interview vertelt ze waarom.

nataliakills

De solozangeres zoekt graag haar collega’s op. Zo stond ze vorig jaar al in het voorprogramma van Kelis en Robyn en dit jaar ging ze gezellig mee met Ke$ha en Katy Perry. Op het moment staat ze samen met de heren van LMFAO in de hitlijsten met het nummer Champagne Showers.

Wat vind jij van Natalia Kills?

Bron beeld: vertigoshtick.com, weheartit.com

Door Brenda