Cimorelli: zes zingende zussen

Lifestyle door Redactie

Vroeger, in de kindertijd van onze ouders, waren de vijf broertjes Jackson als de band ‘The Jackson five’ helemaal hot. Nu hebben we er een nieuwe zingende familie bij. Namelijk de zes vrolijke zussen uit Californië die de wereld willen veroveren als ‘Cimorelli’.

cimorelli

De zingende zusjes Christina van 21, Katherine van 19, Lisa van 17, Amy van 16, Lauren van 13 en Dani van 11 vormen sinds 2007 samen de band ‘Cimorelli’. De meiden hebben niet lang over de bandnaam na hoeven denken, het is namelijk hun achternaam.

Bij de familie Cimorelli is het niet alleen maar meidengezang, de girls hebben ook nog eens vijf broers! Altijd een gezellige boel dus.

Cimorelli zingt 'Price Tag' van Jessie J. & B.O.B.

Cimorelli zingt 'Skyscraper' van Demi Lovato

Cimorelli zingt 'Year without Rain' van Selena Gomez

Het zangtalent hebben ze niet van een vreemde, moeder Lynne, die ook erg muzikaal is, leerde de meiden al op jonge leeftijd de eerste nootjes! Ook bespelen ze bijna allemaal een instrument: Christina en Lauren spelen keyboard, Amy speelt gitaar, Katherine speelt bas en Lisa speelt drums. Wat een talentjes!

Cimorelli zingt 'Best thing I never had' van Beyonce

Cimorelli zingt 'Rolling in the Deep' van Adele

Google ‘meidenband Cimorelli’ en je krijgt tientallen youtube filmpjes van de zingende zussen. Eigen nummers, maar ook veel covers van hun favoriete artiesten. Op dit moment is de meidengroep druk met hun eerste album.

Wij zijn erg benieuwd of Cimorelli de Nederlandse hitlijst gaat veroveren!

Wat vinden jullie van de zingende zusjes?

Door Evi